Rdečilo po vaši meri

Kot je zelo pomembno prilagoditi puder tenu, bi tako morala biti tudi izbira ustreznega rdečila imperativ pri ličenju. S prihodom pomladi in sončnih dni se barva našega obraza menja in ravno zato so nam pogosto potrebne tudi spremembe tega izdelka. Da ne bi izbirale med veliko posameznih škatlic, ima L’Oreal Paris rešitev v obliki svoje prve palete rdečila Infallible Paint Blush.

Eksplozija odtenkov


Ta izdelek lahko najdete v obliki dveh palet z imenoma 01 Pink in 02 Amber. Obe vsebujeta po pet različnih odtenkov. Medtem ko prva paleta vsebuje eksplozivne variacije roza barve, druga ponuja temnejše možnosti, ki bodo popolno pristajale nekaj bolj porjavelemu tenu.  

Rdečilo Infallible Paint Blush je narejeno iz najkvalitetnejših pigmenotv in zaradi tega pušča zelo intenziven finiš na vaših licih in ličnicah.  

Fleksibilnost nanašanja

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Novost, ko govorimo o samih barvah, je, da lahko nanesete samo en odtenek ali kombinirate več odtenkov med blendiranjem. Zaradi tega imate možnost, da, na kar se da lažji način, oblikujete želeni make-up učinek.

Da bi imele čim bolj izrazit videz, vam predlagamo, da naneste več plasti svoje priljubljene Pink ali Amber različice. Dodaten nasvet: prepričani smo, da boste pri kombiniranju odtenka z nekatero od L’Oreal Paris Lip Paint tekočih šmink ustvarile nepozaben dnevni ali večerni videz.

Preberi več: Najboljši spomladanski odtenki rdečil za leto 2017

Povezane teme: senčenje obraza , konturiranje, rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Originalna make up darila za novo leto

Zakaj bi čakala veliko gnečo in zadnji trenutek za nakup daril na novo leto, s katerimi boš razveselila svoje najljubše...