Rdečilo v barvi breskve: Kaj vse zamujate, če ga ne uporabljate

Ko rečemo RDEČILO, vas večina najbrž takoj pomislil na roza barvo lic. Glede na številne lepotne trende in nasvete razumemo, zakaj je vaša prva asociacija prav na rdečilo v rožnati barvi.

Vendar nam to sezono strokovnjaki ličenja poskušajo pokazati, kako zelo napačno je pravzaprav takšno razumevanje, in poudarjajo, da so odtenki breskve idealni za tvoj zimski make-up. Zakaj?

Odlično pristaja vsem

Rdečilo v odtenku breskve je kot narejeno, da v trenutku polepša dobesedno vsako pripadnico nežnejšega spola. Ta odtenek se ujema z vsakim tenom kože in enako dobro pristaja tako dekletom svetlejše polti kot lepoticam z olivno kožo. Medtem ko rdečilo v barvi breskve na svetlejši koži pušča vtis pazljivo konturiranega obraza, dekletom temnejše polti daje svežino in naravni sijaj. Odtenek, ki ga priporočamo, ustreza celo temnopoltim lepoticam, katerih koža lahko z roza rdečilom pogosto deluje neenakomerno potemnjena.

Da se ga uporabljati na različne načine

Odkrili ti bomo skrivnost – najboljša plat rdečila v barvi breskve je ta, da ga lahko uporabljaš za različne namene. Na primer, njegovi nežni toni so kot narejeni za tvoje veke. V trenutkih, ko moraš na hitro popraviti ličila, vendar pri roki nimaš vsega potrebnega, malo rdečila v barvi breskve nanesi na veke in opazila boš, kako bo tvoj obraz takoj videti bolj sveže. Barva breskve odpira pogled, pri tem pa ne kvari ostalega make-upa. Smo te uspeli prepričati, da letošnjo zimo začneš uporabljati ta lepotni izdelek?

Preberi še: Draping - nova (stara) tehnika ličenja

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Ambers

Povezane teme: rdečilo

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti, če je tvoja polt izredno svetla

Da bi izkoristili vse navedene prednosti, moramo znati prikriti tudi največje mane svetle polti – bledičnost, podočnjake, tudi na videz utrujena in iz...