Reci »Nasvidenje zima!« z bordo ustnicami

Na pomladi je resnično nekaj posebnega, kar nas spodbuja, da kot drevesa »zacvetimo«, da se osvežimo in na svet pogledamo skozi vesele barve. Prihod pomladi in spremembe, ki jih prinaša, so očitne na izboru oblačil, s tem pa se prenašajo tudi v naše toaletne torbice. Spomladanska ličila se hranijo z barvami, ki jih pozimi pogosto pozabimo. Obstaja izdelek, ki ima moč, da nam pričara spomladansko razpoloženje, seveda je to najljubši pomočnik vsakega dekleta – šminka.

Umetniki ličenja se strinjajo, da je za prehod z zimskega na spomladanski make up treba izbrati barvo, ki ni dosti drugačna od temnih odtenkov, ki smo jih nosili pozimi, vendar vsebuje mero seksapila, zapeljivosti in razigranosti – enako kot pomlad. Ali obstaja boljša izbira od šminke v drznem in zapeljivem bordo odtenku?

Za začetek pripravi ustnice

Glede na to, da je zima tik za nami, obstaja velika verjetnost, da tvoje ustnice niso zadostno hidrirane, česar se tudi z najbolj kvalitetnimi šminkami ne da skriti. Zato je posebej pomembno, da nasmeh pripraviš na nanašanje šminke. Se sprašuješ kako? Preprosto! Vse, kar moraš narediti, je piling ustnic, s katerim boš s površine odstranila mrtve celice. Zatem obvezno nanesi balzam in počakaj nekaj minut, da se dobro vpije. Ko končaš s tema dvema osnovnima korakoma, si pripravljena za nanašanje svojega najljubšega izdelka.

Katero šminko izbrati?


Vprašanje, ki si ga najpogosteje zastavljamo. Odgovor pa je od sile preprost – izberi izdelek, ki najbolj ustreza potrebam tvojih ustnic in priložnosti, za katero se pripravljaš. Če so tvoje ustnice tudi po opravljenem pilingu še vedno nezadostno navlažene, pozabi na šminke z mat formulo. Tudi sama veš, da te lahko le še dodatno izsušijo ustnice, kar zagotovo ni tvoj cilj. Za lepe in hidrirane ustnice izberi oljne šminke, ki ustnice hkrati negujejo in jih naredijo nezaustavljivo mehke. Če načrtuješ noro zabavo do jutra, svetujemo, da ob bordo šminki uporabiš tudi svinčnik v isti barvi. Nanesi ga pred šminko, da bi povečala njegovo vzdržljivost in obstojnost. Poleg tega bo barva šminke učinkovala intenzivnejše, tvoje ustnice pa bodo privlačne in zapeljive skozi celo noč.

Za spomladanski make up strokovnjaki svetujejo tudi uporabo tekočih sijočih šmink. Da, oni vedo, da se to sezono vračajo skozi glavna vrata, ne glede na veliko popularnost mat šmink. Sijaj je še kako prisoten to pomlad, zato se ne boj igrati varno in svoje ustnice obarvaj v bleščeče bordo odtenke!

Preberi še: Ultimativni make up trend pomladi: Svežina in naravni izgled

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Mon Jules

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

Povezane teme: make up , rdeča šminka , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Horoskop ličenja za leto 2020

Slavno vprašanje, ki si ga medsebojno zastavljamo, ko mimogrede klepetamo, ali ko nekoga, ki nam je všeč, pač želimo bolje spoznati...