Recite “pozdravljena pomlad” z novimi odtenki šmink

Ne glede na to, ali imajo raje več ali manj ličil na obrazu, so šminke za večino žensk na vrhu lestvice najljubših ličil, in to z razlogom!

Zagotovo poznate kako dekle, ki se ne mara ličiti, kajne? Ali veste, da imajo takšne osebe eno skupno in izredno specifično lastnost – ne zapuščajo hiše, dokler si na ustnice ne nanesejo šminke!

V čem je torej trik? Povsem preprosto – te ženske se zavedajo, da je en sam dotik pravega kolorita na ustnicah dovolj, da povsem spremeni njihov videz in jih naredi privlačne ter samozavestne, in to brez uporabe kateregakoli drugega kozmetičnega izdelka. Šminka je zanje svetinja. Amen.

Barve, ki mamijo vzdihe


Negovane ustnice v trend barvah zagotavljajo senzualnost, posebej v letnem času, ko se narava prebuja. Zato morajo to pomlad vaše ustnice izgledati kot najsočnejše sadje, sonce pa bo še dodatno poudarilo zapeljive odtenke jagode, češnje, maline in breskve na vaših ustnicah.

Uganile ste, letošnjo pomlad so “in” rdeča, nevtralna, koralna, vijolična in roza!

Nevtralni, nežni toni

Nevtralni, nežni toni v vsakdanji make up videz vnašajo preprostost in brezskrbnost, prozorni odtenki pa so posebej dobra izbira, ko želite doseči no make up učinek.

Letošnja pomlad pa v nude svet dodaja koralno svežino in tudi podton v odtenku breskve. Poleg tega, da predstavljajo zadetek v polno pri izbiri šminke, bodo takšne barve odlično ustrezale novim kosom oblačil, ki jih načrtujete “vseliti” v vašo omaro.

Rdeča


Rdeča nikdar ne bo out. Ta šminka je prerasla vse beauty trende in postala ultimativna klasika, pomlad 2018. pa jo ima posebej rada. Močna rdeča, ali tista s poudarjenim oranžnim podtonom, povsem vseeno! Ta šminka vas bo ločila od ostalih in vas postavila tja, kamor pogumne ženske upravičeno spadajo – v sam vrh!

Enako velja tudi za dekleta, ki imajo raje vijolične tone, ne glede na to, ali gre za odtenek vijolice, slive, španskega bezga ali priljubljene sivke. Le ne pozabite na osnovno pravilo: če imate svetel ten, uporabljajte svetlejše odtenke, če ste temnopolte, pa temnejše odtenke vijolične šminke. Ta bo dodatno poudarila lepoto vašega tena in mamila vzdihe.

Spomladanska sezona ne bi bila popolna brez rožnatih tonov, s posebnim poudarkom na pudrastih odtenkih te šminke.

Ni strogih pravil – ni napak!

Kar se strukture tiče, izbirajte šminke glede na lastne afinitete, saj tu ni strogih pravil. Kremaste šminke s sijočim zaključkom bodo vašim ustnicam dodale bleščeč sijaj, za seboj pa pustile sledi svežine. Seveda to ne pomeni, da bi se to pomlad morale znebiti mat tekočih šmink, ravno nasprotno, presenečene boste, kako učinkovite so. Na vas je le, da odkrijete primerno bravo! Ne pozabite, da je največja prednosti tovrstnih šmink v njihovi vpadljivosti in obstojnosti. Ko enkrat nanesete mat tekočo šminko, bo to dovolj za cel dan, brez potrebe za “popravcom”.

V jeziku ljubezni


Strokovnjaki pravijo:

Ko na ustnice nanesete rdečo šminko, sporočate, da ste strastne, romantične in da si želite ljubezni.

Rožnata šminka sugerira, da ste sproščene, dobrovoljne in pripravljene za flirt.

Šminke v kožnih barvah odkrivajo osebe, ki so naravne, šarmantne in iskrene v ljubezni.

Vijolična je rezervirana za avanturistke, željne izzivov, odprte in mistične ženske, ki v življenju rade uživajo.

Prebri še: Popoln spomladanski make up videz

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Un-Nude Philosopher

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Un-Nude Seductress

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Un-Nude Amazonian

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Un-Nude Ruler

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novoletni videz Adriane Lima: Vodnik korak po korak

Sledi našemu »vodniku korak po korak«, s katerim boš v prihajajoči čarobni noči zablestela prav tako kot ona...