Red carpet look

Rdeča preproga je še naprej navdih vsem dekletom, ki spremljajo modna dogajanja. Na njej lahko vidimo vse trende, ki jih že obožujemo, in vse tiste, ki šele prihajajo.

Zate smo izbrali tri videze z rdeče preproge, ki so pritegnili našo pozornost in jih lahko kopiraš za kakšno slovesnost, ki je pred tabo. 

1. Avanturistične oči


Teden mode v New Yorku je pravi navdih. Tam lahko spremljamo priljubljene zvezde in modne znamke. Britanska manekenka Jourdan Dunn je vsekakor ena naših najbolj priljubljenih zvezdnic.

Za teden mode je izbrala nevtralno, ampak vseeno zapeljivo šminko. Se sprašuješ, kako ji je to uspelo? Prav zlahka – vse, kar potrebuješ, so bleščilo za ustnice ali šminka v kateri koli nevtralni barvi in senčila za oči, ki bodo poudarila tvoj pogled.

Ne pretiravaj z maskaro in se potrudi, da se senčila ujamejo z barvo oči in tena. Zagotovo se boš strinjala, da zelena senčila za oči nikakor niso rezervirana samo za bolj ekstravagantne dame, kajne?

2. Klasična in divlja


Gigi Hadid je ena najlepših svetlolask in njen nasmeh vzbuja pozitivna čustva povsod, kjer se pojavi.  Pogosto izbere videz, ki nikoli ne odide iz mode - elegantno naličene oči in poudarjene ustnice.

Pri tem ni edina, saj pogosto vidimo zvezdnice, ki na za rdečo preprogo izberejo prav ta slog ličenja. Ampak Gigi daje svoj lastni pečat temu looku  tako, da namesto klasične rdeče šminke izbere temno vijolično ali celo rjavo šminko. 

3. Lepotna kraljica


Blogerka Tani Garcha je seksapil na rdeči preprogi spremenila v svojevrsten kult. Izbrala je klasični hollywoodski videz: črtalo za oči in rdečo šminko. S to kombinacijo ne moreš zgrešiti, še posebej, če si vešča v nanašanju črtala za oči. Za slovesne priložnosti vedno izberi vodoodporne izdelke, za katere si prepričana, da se bodo obdržali ves večer.  

Preberi več: Lepotni nasveti Gigi Hadid

Povezane teme: zvezde , trend , večerni make up , dnevni make up , slog, moda, Red Carpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Trije nasveti za poletno nego ustnic

Čeprav si zaslužijo enako skrb kot med drugimi poletnimi časi, žal pogosto pozabimo na njih, medtem ko se sončimo, plavamo in uživamo v poletnih rados...