Risanje obrvi – kdaj se zaustaviti?

Prej so bile zelo popularne tanke obrvi, danes pa zagotovo lahko rečemo, da so stvar preteklosti. Sedaj so v trendu goste obrvi.

S spremembo trendov se spreminjajo tudi izdelki, ki so namenjeni ženskam, ki si želijo imeti popolno obliko, gostoto, dolžino in odtenek obrvi.   

V čem je težava?

Trg so preplavili takšni izdelki, kar je mnoga dekleta na nek način privleklo, da pretiravajo z izrisovanjem, potemnitvijo in oblikovanjem obrvi. Pretirano poudarjanje obrvi je ena od napak, ki jih dekleta najpogosteje naredijo pri ličenju.

Da bi se izognile napakam, ki vam lahko pokvarijo celoten videz, je za začetek pomembno, da točno določite, koliko izdelka resnično potrebujete. Če uporabljate barvico za obrvi, lahko nanesete tudi senčilo za obrvi ali posebno maskaro za obrvi. Nikakor ne oblikujte svojih obrvi z vsemi tremi izdelki hkrati.

Z nanašanje več plasti različnih izdelkov ne boste dobile želene oblike ali gostote obrvi, temveč bodo videti grobo in nenaravno.

Rešitev

Ko stopite pred ogledalo in se začnete ličiti, se držite pravila – ne uporabljaj več kot dva izdelka. Verjemite nam in same boste opazile razliko. Obrvi bodo videti naravno goste in lepe, obraz pa nežen in svež.  

Svetujemo vam, da vedno uporabljate dobro ošiljeno barvico za obrvi. Tako se boste izognile debeli in nenatančni črti po obrveh, ki jih lahko pogosto vidite pri mnogih dekletih. Priznale boste, da takšne obrvi niso videti niti malo privlačno, kaj ne? Barvice s trdo konico so idealne za oblikovanje konic obrvi, medtem ko so tiste z mehkejšo konico namenjene dopoljnjevanju praznega prostora sredi obrvi, kar vizualno ustvari gostejše obrvi.    

Več na: Velika dilema: Kaj uporabiti za oblikovanje obrvi by @Ajdas​

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Fill Soft Brown

Povezane teme: make up , Adriana Lima, obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Danes, ko so v modi čim bolj naraven videz, minimalistična ali monokromatična ličila, svež in sijoč videz obraza, niti ni čudno, da so se sijaji za us...