RJAVOLASKE: Top 5 nasvetov za ličenje (part one)

Ob pravi izbiri ličil je lahko vsaka rjavolaska videti skrivnostno in elegantno. Slog ličenja, kjer prevlada toplih odtenkov na eni strani in močne barve na ustnicah na drugi tvorijo popoln kontrast, predstavlja dobitno kombinacijo. Te nasvete lahko uporabijo vse rjavolaske, ne glede na razlike v odtenkih barve las.

LIČENJE OBRVI

Če so tvoji lasje naravno temni, jih moraš nujno izenačiti z barvo obrvi. Za naraven in bleščeč videz je najbolje, da je barva obrvi za odtenek svetlejša od barve las. Pretemne in preveč poudarjene obrvi dajejo strog videz, ki te lahko postara za nekaj let. Za ličenje obrvi uporabi svinčnik ali senčila za obrvi.

RDEČILO ZA USTNICE KOT OROŽJE

Rjavolaske lahko na veliko eksperimentirajo z barvami šminke. Močni rdeči in koralni odtenki se popolno prilegajo temnejšim odtenkom las, po drugi strani pa so lahkotni pink odtenki, pa tudi barva mesa, popolna kombinacija za rjavolaske svetlejših tonov. Edina barva šminke ali bleščila za ustnice, ki bi se je morale izogibati, je svetlo beige. Prevelik kontrast bo povzročil, da bo tvoj obraz videti utrujen in siv. Za bleščeč videz in idealen kontrast se priporoča šminka v barvi vina ali višnje.

RJAVOLASKE: Top 5 nasvetov za ličenje (part two)

Povezane teme: make up , oči , šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Monokromatična ličila: ena barva za celoten »look«

Po nizu trendov, ki narekujejo »make up«, obogaten z velikim številom barv, in kombiniranje najrazličnejših tehnik, nam pomlad prinaša povsem drugačno...