RJAVOLASKE: Top 5 nasvetov za ličenje (part two)

IDEALEN ODTENEK PUDRA ZA OBRAZ

Idealen puder za obraz je tisti, ki se popolnoma prilagodi teksturi kože in barvi polti. Neenakomerna polt je v kombinaciji s temnimi lasmi najbolj izražena. Idealen odtenek pudra za obraz najlažje najdemo tako, da manjšo količino vtremo v zapestje. Če se barva popolnoma stopi s kožo, si našla idealen odtenek. Nasvet za bleščeč videz za rjavolaske: v puder dodaj majhno količino bronzerja. Dotik sonca na tvoji koži bo videti sveže in neustavljivo privlačno. 

SENČILA ZA OČI

Odločilni dejavnik pri izbiri senčila za oči je vsekakor barva oči. Rjavolaske z modrimi očmi naj uporabljajo senčila v svetlo vijoličastih in sivih tonih. Zelene oči najbolje pridejo do izraza ob svetlo beige in temno smaragdnih kombinacijah. Kontrast med beige in temnejšimi odtenki rjavega senčila omogoča osupljiv pogled vsem rjavolaskam. Če imaš težave z rdečimi očmi, se izogibaj senčilom z rdečkastimi primesmi, pa tudi temno vijoličastim odtenkom. Priporočajo se svetlo rjavi in beige odtenki.    

RDEČILO ZA LICA

Rdečilo bo poskrbelo za bleščečo polt in poudarjanje kontur obraza. Rjavolaske s hladnejšimi toni bi morale uporabljati rdečilo v barvi breskve. Zelo pomembno je, da se odtenek pudra in rdečila zlije s teksturo in odtenkom polti. Izogibati se je treba oranžnim odtenkom rdečila. Če imaš problematično kožo, bodo oranžni toni samo še poudarili rdečico in nepravilnosti, medtem ko bo svetlejša polt v kombinaciji s temi odtenki delovala utrujeno in starejše. Bronzer je vsekakor nepogrešljiva izbira za osupljive rjavolaske. Dosegla boš učinek naravne porjavelosti, kar v kombinaciji s toplimi barvami predstavlja popoln make up videz. Pazi na količino bronzerja, ki ga naneseš, saj je polt na vratu in dekolteju precej svetlejša od obraza. Po načelu manj je več je dovolj, če poudariš le ličnice. 

Tudi med dnevno in večerno različico make upa mora biti razlika. Pri dnevnem make upu naj rjavolaske poudarijo ustnice s temnejšimi in močnejšimi odtenki šminke, medtem ko naj pri večerni različici prevladujejo poudarjene in izpostavljene oči.      

Povezane teme: make up , rdeča šminka , bleščilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Horoskop ličenja za leto 2020

Slavno vprašanje, ki si ga medsebojno zastavljamo, ko mimogrede klepetamo, ali ko nekoga, ki nam je všeč, pač želimo bolje spoznati...