Rock'n'roll videz rjavolase lepotičke Barbare Palvin

Ni kaj, fotografi jo naravnost obožujejo, modni oblikovalci pa ji jedo z rok. Barbara Palvin je eden izmed trenutno najbolj zaželenih modelov, saj vso okolico naravnost začara s svojo vitko postavo, čudovitimi rjavimi lasmi in izrazitimi modrimi očmi. Rockerica po srcu pa nekoliko bolj odštekan videz rada izbere tudi za ličenje. Bi jo rada posnemala?

Želiš drzen make up videz?


Če želiš poudarjene oči je prav, da preostanek obraza ne odseva preveč, pri očeh pa bodi pozorna, da bodo natančno naličene, črtice pa brezhibne.

Vsekakor moraš v začetku uporabiti primer, ki bo poskrbel, da bodo ličila ostala na svojem mestu. Dobro namaži veke, ki so dosti bolj občutljive od preostalega obraza.

Začni z mačjimi očmi

Uporabi tekoče črtalo za oči z ozko konico. Črtico povleci od notranjega kotička oči, vse do zunanjega, kjer je nekoliko zavihaš navzgor.  Potem s tem istim črtalom nariši črto pod očmi, ki naj se ob koncu združi z zgornjo. Ko se nanos posuši spodnjo črtico in zavihek ob konicah nekoliko zabriši.

V naslednjem koraku uporabi maskaro, tako za zgornje kot tudi spodnje trepalnice.

Videz zaključi z lepo oblikovanimi obrvmi, s svinčnikom jih obarvaj in poudari, nato pa zabriši s čopičem. Bodi pozorna, da je senčilo največ odtenek temnejše od tvoje naravne barve obrvi.

Preberite še: Pravilni nanos tekočega korektorja

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Super Liner Superstar

  • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Naliči se tako, da bodo tvoji zobje videti bolj beli, kot so!

Hrana, ki jo jemo, kava, kajenje, genetika … Obstaja mnogo razlogov, zaradi katerih naši zobje potemnijo in spreminjajo barvo...