Rožnata ali breskova: Izberi svoj odtenek rdečila!

Rdečilo se je ponovno vrnilo na makeup sceno te jeseni.S tem izdelkom si dekleta iz vsega sveta ličijo ličnice in ta lepotni izdelek je že zdavnaj del vsebine kozmetničnih torbic. Izbira prave formule rdečila, pravega aplikatorja za njegovo nanašanje in prava količina izdelka so zelo pomembni za dober končni rezultat. Vendar nikakor ni lahko izbrati odtenek. Obstajata dve različici, ki vas lahko zmedejeo pri izbiri in zato se bomo potrudili, da vam s pomočjo njunim natančnim opisom olajšamo vašo izbiro.

Rožnato rdečilo


Rožnata je ženstvena in romantična barva. Dekleta pogosto izberejo šminke v tem odtenku, te jeseni pa se vse pogosteje uporablja tudi na vekah kot na ličnicah. Ta odtenek najbolj pristoji dekletom s temnejšo poltjo, saj so tako videti bolj nežno. Pri nanašanju rožnatega rdečila je treba paziti na količino izdelka, ki ga boste nanesli na lica, da ne bi bili videti izumetničeno. Pomembno je, da nežno, brez pritiskanja, dodikate obraz s čopičem.

Dodatni nasvet: poleg rožnatega rdečila na licih, izberite šminko v nude odtenku, s katero boste dodatno poudarili lepoto vaše polti.

Rdečilo v breskovem odtenku

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Breskova barva je popolna izbira za vsa dekleta s svetlejšp poltjo. Njeni nežni oranžni podtoni ustvarjajo popolno igro svetlobe in sence na licih. Če ste blondinka in imate rožnato rdečilo v svoji kozmetični torbici, vam svetujemo, da ga ne uporabljate. Rožnato rdečilo v kombinaciji s svetlo barvo las je lahko videti de mode in preveč retro. Zato izberite rdečilo v breskovi barvi. Ali še boljše, izberite rdečilo v odtenku, ki vsebuje sijoče delce. Takšen izdelek naredi zdrav videz in naraven sijaj ter ga lahko nosite tudi samostojno brez ostalega makeupa na obrazu.

Dodatni nasvet: K rdečilom breskove barve popolno pašejo šminke v rožnatih odtenkih.   

Preberite še: Misija hladno vreme: mat ali sijaj šminka?

Povezane teme: rdečilo

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendi ličenja 2019: vse, kar morate vedeti

To bo leto, ki si ga bomo zapomnili. Brez monotonosti, brez klonov, s precej domišljije in barv, kar pa je od vsega najboljše – trendi ličenja 2019 ne...