Samo za pogumne: Temne šminke za vsako priložnost

Izbira šminke brez dvoma marsikaj pove o tebi, tvojem notranjem svetu in temperamentu 


Nežna šminka, ki ne izda skoraj ničesar novega in senzacionalnega, je značilna za ženske, ki so mirne in se vklopijo v svoje okolje, medtem ko močna šminka razkriva žensko neukrotljive narave, željno občudovanja in aplavza.

Nekateri trendi izginejo že po eni sezoni, drugi pa vladajo dalje in so navdih modnih oblikovalcev in mojstrov ličenja tudi po več sezon. Eden od trendov, ki se dolgo obdržijo in o katerem smo že pisali, je vsekakor trend temnih rdečil za ustnice. Zdi se, da bo ta trend še dolgo ostal na prestolu, na katerega smo ga zasluženo povzdignili.

Temno vijolična, temno rjava, temno rdeča, barva vina in celo temno modra so barve, ki jih lahko najdeš med izdelki v vsaki drogeriji 


Prepričani smo, da vsako dekle trdnega značaja premore vsaj en izdelek za ličenje v katerem od teh odtenkov. Res je, da od moških pogosto slišimo, da ženska, ki ima na ustnicah temno rdečilo, v resnici pretirava z ličenjem. To pa nikakor ne drži, ravno nasprotno! Prav temna rdečila nam dajejo svobodo, da spočijemo obraz od močnih težkih ličil, še zlasti na očeh. Temnejši odtenki šminke zahtevajo blago in zmerno ličenje ostalih delov obraza.

Da, temne šminke kot magnet privlačijo pogumnejše dame, ki so samozavestne glede svojega videza


Če tudi ti želiš biti prepričana v svojo lepoto in videz, izbiraj temnejša mat rdečila. Ta bodo tvoj nasmeh naredila čarobnega, in celo če nisi vešča v nanašanju šminke, bodo ustnice videti privlačne. Temna rdečila z učinkom bleščila so namreč zaščitni znak deklet, ki jih je težko osvojiti. Takšna dekleta ne le, da si aplavz želijo samo zase, ampak zahtevajo, da bo ta aplavz čim glasnejši.

Pazljivo izbiraj temna bleščila za ustnice in se prepričaj, da imaš vedno s sabo ogledalo, da lahko popraviš drobne pomanjkljivosti. Če se za to izkaže potreba, seveda!

Samo naprej, dekleta! Pogumno posezite po najtemnejšem odtenku!

Preberi več: Temna šminka? Izberi svoj odtenek

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je mineralni puder?

Ta kozmetični izdelek je narejen iz povsem naravnih sestavin, ki izvirajo iz mineralov zemlje. Že nekaj časa upravičeno kraljuje na trgu, in sicer iz ...