Seksi po 40-em

1. Julianne Moore

 

Congratulations @lobelmodern on your gorgeous new showroom! I loved celebrating with you #evanlobell ❤️

A photo posted by Julianne Moore (@juliannemoore) on


V decembru bo 56 svečk upihnila rdečelasa igralka Julianne Moore, ki ji prav zagotovo ne bi pripisali tovrstno starost. Poleg igralske kariere je simpatična igralka udeležena tudi v ameriške volitve, kjer je vse do zadnjega glasno podpirala svojo favoritko, ob vsem pa tudi pri številnih drugih svetovnih vprašanjih. Mamica dveh otrok, ki je v življenju napisala že nekaj knjig, prejela Oskarja in pozirala gola nam je zaupala svoj trik.

»Izogibam se soncu, saj imam zelo občutljivo kožo, ki bi jo lahko hudo poškodovala. Vedno se zaščitim s kremo za sončenje in se izogibam ne senčnim stranem ulice.

2. Eva Longoria Baston

 

Happy Monday! Tap for outfit details #OOTD

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Igralka Eva Longoria Baston, ki je pred nekaj meseci zakorakala v zakonski jarem je v marcu dopolnila 41 let. Lepotička prav zagotovo sije zaradi sveže ljubezenske zveze, pa tudi zaradi zdravih prehranjevalnih navad in rednega gibanja. Kaj vse pa še vpliva na njen odličen videz?

»Vsak dan nosim veliko make upa in zato komaj čakam, da ga ob prihodu domov odstranim z obraza. Svojo kožo nežno umijem s čistilom in jo navlažim ter nahranim z vitaminom C.«

Priberi tudi o: Melanija Trump skozi leta

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se