Senčenje oči po vzoru slavnih lepotic: 3 barve, ki bodo zaznamovale to jesen

#1 Maisie Williams

Danes eden najpriljubljenejših obrazov na televiziji – mlada Maisie Williams, ki smo jo vzljubili kot Aryo v Igri prestolov – je bila na podelitvi nagrad Emmy naličena z zeleno senčko videti prekrasna.

Mlada igralka in njena ekipa za make up so se odločili, da bodo glavni motiv Maisiejinega videza za na rdečo preprogo popolno obarvane veke. Tako intenzivna barva in brezhibno naneseno senčilo sta poudarila Maisiejino mladost in drznost, poudarila pa sta tudi njeno toaleto – igriv kos, ki bi si ga upalo nositi le malo lepotic.

Williamsova tudi ne bi mogla najti ne barve ne odtenka, ki bi bolje pristajala k njenim svetlo zelenim očem in temnim lasem.

 

#2 Cara Delevingne

Le malokatera bi pri načrtovanju strategije ličenja pomislila, da bi svojo lepoto lahko poudarila s senčilom za oči rjave barve, zlasti še, če je znana po gostih in temnih obrveh. A Cara Delevingne je bila videti nežno in ženstveno tudi ob tako temnem senčilu, pri čemer ji je bila v ogromno pomoč narava: njene svetlomodre oči. Lepa manekenka ni videti pregrobo tudi zaradi kombinacije svojih svetlih las in temnejše polti.


Rjavo senčilo za oči nas vabi vsako jesen, saj je odlično za kombiniranje z jesenskimi oblačili, a se ga mnoge izogibajo, saj niso prepričane, katera pravila je treba upoštevati, da bi z njegovo pomočjo bile videti sijajno. Zato je primer Care Delevingne fenomenalen – to barvo je lahko nosila zaradi treh stvari: še vedno je porjavela po poletnih počitnicah, zato rjava senčka poudarja njeno lepoto, namesto da bi ji dajala videz izmozganosti; barva senčila je v kontrastu z barvo njenih oči; senčilo je naneseno brezhibno.

 

#3 Emily Ratajkowski

Modro barvo sicer povezujemo z mornarskim slogom, vendar je lahko tudi izvrsten način, da v jesenskih mesecih poživimo svoj videz in ga naredimo še bolj veselega in razigranega. Emily Ratajkowski je z izbiro tega senčila za na rdečo preprogo ob podelitvi Emmyjev pokazala, da si upa eksperimentirati z ličili, pa tudi, da se takšno poigravanje včasih tudi zares izplača!

 

EMMYS 2016

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Manekenka je s pomočjo svojih sodelavcev za make up našla odtenek modre barve, ki je ob njeni toaleti videti sijajno. Kar je ta videz naredilo nepozaben, je dejstvo, da so vizažisti oči postavili za osrednji motiv celotne make up kompozicije – brez preveč poudarjenega rdečila, brez šminke premočne barve in tudi brez preveč maskare: poudarek je na obrobljenih očeh z osenčenimi vekami.

Na ta način je Emily uspešno obudila stari duh Hollywooda in na glamurozen način zakorakala v september.

Priberi tudi o: Najboljše s pariškega tedna mode (VIDEO)

Povezane teme: trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Tri barve lakov, brez katerih ne morete na morje

Tri letne čase živimo po podobnih pravilih, toda ko končno pride poletje, pozabite na vse, kar je veljalo do takrat...