Senčila za oči za novoletno noč

Do novoletne noči je ostalo je le še nekaj dni, dekleta in žene pa žene muči vprašanje, kako se naličiti in zablesteti ob vstopu v novo leto. Senčila so obvezen del make upa, ki ga uporabljamo vsak dan, še posebno pozornost pa jim namenjamo ob večernih priložnostih. 

Pred nanašanjem senčil za veke na predel okoli oči obvezno nanesi tekoči puder, ki naj mu sledi malo pudra v kamnu, da se bo senčilo lepše prijelo kože in bo obstojnejše, nato pa izberi kakovosten čopič za nanašanje senčila. 

Če se tvoja izbira ustavi pri sivo-srebrnih senčilih, jih diskretno poudari s tanko črno črto črtala za oči.


Da boš videz snežne deklice poudarila še bolj, na lica nanesi malo rdečila v breskovi barvi, na ustnice pa pastelne tone.

Dekletom, ki ne tvegajo rada, bodo všeč nežno rožnata in vijoličasta senčila, nanesena na oči v tankem sloju in poudarjena z več nanosi maskare.

Zimska noč je kot ustvarjena za svetlikajoč srebrn make up oči, za sive in srebrne odtenke.


Ravno ta čas v letu dovoljuje kanček pretiravanja, zato lahko za novo leto nosiš gosta, črna senčila, dodatno poudarjena z debelo črto s svinčnikom v črni barvi.

Bleščice na vekah so obvezne. Srebrne, zlate ali barvne – izberi tiste, ki bodo pristajale k tvoji polti in kombinaciji oblačil. Pod obrvmi nanesi malce svetlikajočega belega senčila in pazi, da z bleščicami ne boš pretiravala. Za glamuroznejši videz nanesi temne bleščice, ki jih dopolniš s črnim senčilom in nekaj sloji maskare. Če ti bleščice na očeh niso všeč, izberi raje mat senčila. 

Priberi tudi o: Dobrodošle v svetu bleščic. Ponujamo 5 nasvetov, kako jih najbolje nositi

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Rock Nudes

  • The Nudes Maybelline New York

Povezane teme: senčila za oči , praznični make up, Bleščice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up, Prekopiraj videz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Podaljšaj si poletje z odštekanimi poletnimi odtenki

V klasičnem ličenju ne uporabljamo veliko rumene in modre barve...