Senčila za vse barve oči

Senčila za oči so kot ruleta. Z njimi lahko ustvariš popoln videz, ali pa čisto zgrešiš. Ravno zato moraš pazljivo izbirati odtenke, ki jih boš uporabila. Ko rečemo pazljivo, mislimo predvsem na to, da senčila ne izbiraš glede na oblačila, temveč barvo svojih oči. Ja, ja, res je, to ti bo potrdil tudi vsak vizažist, mi pa ti ponujamo nekaj smernic, na podlagi katerih boš lahko izbrala popolni odtenek za svoje veke.

Dekleta z rjavimi očmi


Rjave oči so polne topline in strasti. Vendar dekleta z rjavimi očmi pogosto izbirajo enolične in monotone odtenke, večkrat ravno rjave odtenke, kar je napačno. Strokovnjaki se strinjajo, da naj bi dekleta, ki želijo poudariti svoje lepe rjave oči, izbrala senčila v modrih odtenkih. Modra, vijolična in koralna so barve, ki dajo rjavim očem globino. Lahko si kreativna in kombiniraš vse tri odtenke, ali pa izbereš le enega. Ne glede na to, kateri slog boš izbrala in svoje veke obarvala v nekatero izmed omenjenih barv, bodi prepričana, da te bodo opazili.

Dekleta z zelenimi očmi


Zelena barva oči je redka barva, tako da so zelenooka dekleta vedno pravi magnet za poglede. Strokovnjaki trdijo, da obstajajo trije odtenki, ki popolno poudarjajo lepoto zelenih oči. Vijolična, temno rdeča in breskova barva. Kombinacija vseh treh bi bila preveč, celo tudi za tiste zelo pogumne, zato ti svetujemo, da uporabiš le eno. Vsak od omenjenih odtenkov je toliko opazen, da bo popolno zaključil celoten makeup videz. Vijolična barva je za vsa tista zelenooka dekleta, ki rada eksperimentirajo, rdeča za tista, ki sledijo lepotnim trendom, breskova pa za zelenooke lepotice, ki imajo rade klasičen naraven videz.

Dekleta z modrimi očmi


Enostavno jih imamo radi! Modre oči so kot nebo, morje – neskončne in čarobne. Najbolj izstopajo, ko so veke obarvane z oranžno, bronasto in kostanjevo barvo. Te triji odtenki so letošnji jesenski hit, njihova kombinacija pa dobitna. Odkrili ti bomo majhno skrivnost, in sicer, ne nanašaj senčil preveč blizu obrvi. Če oranžno ali kostanjevo barvo naneseš preveč visoko, potem ti zagotavljamo, da se bo okolica pošteno zabavala, saj boš videti kot maškara. Zato pazi, saj so tvoje oči edinstvene!

Preberite še: Popolna tekoča podlaga skozi cel dan? Mogoče je!

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up trendi 2019: Jesenske barve

Umetniško, glamurozno in malo “zastrašujoče”, tako bi najlažje opisali vse, kar nas letošnjo jesen pričakuje v svetu lepote...