Senčite in osvetljujte obrvi

Sedaj ko resnično obvladamo konturiranje ličk, nosu, prsi, ramen, ... , so nas strokovnjaki presenetili z novim delom telesa, ki ga je mogoče 'obdelati'. Naravne obrvi bi morale imeti svojevrstno dimenzijo, z nekaj enostavnimi triki pa boš dosegla prav to. 

Kako jih urediti


Za urejanje boš najprej potrebovala puder za obrvi, s katerim boš obarvala svoj okras vse od vrha do konca. Če želiš, lahko uporabiš dva odtenka, temnejšega nanesi na zunanji del, svetlejšega na notranji. Nanesi ju previdno, najbolje s čopičem. Temnejši odtenek nanesi nato še v sredino, saj bodo s tem obrvi pridobile na teži.

Svetlejši puder nanesi na kotičke obrvi in zmešaj navznoter v temnejšega tako, da prikriješ sledi. Pri tem priporočamo uporabo čopiča, saj boš le tako lahko ustvarila brezhiben videz, ne da bi pustila sledi. Za piko na i nanesi še korektor in sicer vzporedno s spodnjo in zgornjo zunanjo mejo ter dobro zabriši linijo, zaradi česar bodo obrvi še bolj izstopale.

Preberi še: Poišči idealno obliko obrvi

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Kit

Povezane teme: obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up napake, ki te na videz postarajo

Precej denarja porabiš za kakovostne lepotne izdelke, kupuješ najnovejše serume in maske za pomlajevanje, redno obiskuješ kozmetični salon, ogledalo p...