Si plavolaska, rjavolaska, rdečelaska ali črnolaska? Naš strokovnjak za make up ti priporoča idealen način ličenja (2. del)

RJAVOLASKE

Možnosti poigravanja z ličili so pri rjavolaskah največje. Praktično vsi odtenki in barve ti bodo dobro pristajali. Če so tvoji lasje svetlo rjavi, se drži toplejših in nežnejših odtenkov (pastelni, zlati), če pa so tvoji rjavi lasje temnejši, se lahko odločiš za intenzivnejše barve. Obrvi ličimo v odtenku, ki je najbližji njihovi naravni barvi, zaradi vizualno toplejšega tona obraza morda celo v nekoliko svetlejšem tonu.

Če tvoji rjavi lasje vlečejo na rdečkasto, ti bodo lepo pristajali toplejši, zlati odtenki. Rdeča šminka je vedno dobra izbira, od odtenka tvojih las pa je odvisno, ali je bolje izbrati toplejše odtenke oranžno rdeče (če si svetla rjavolaska) ali hladnejše, modrikaste tone rdeče šminke (če si rjavolaska temnejšega odtenka).

 

RDEČELASKE

Morda najbolj zahtevna za poigravanje z barvami, a vendar zelo privlačna barva las je – rdeča. Priporočljivo je uporabljati naravne odtenke – breskovo in zlato barvo, kar velja tako za kožo kot tudi senčila za oči in rdečila za ustnice.

Največ, kar si lahko privoščiš pri eksperimentiranju , sta zelena ali modra barva na očeh, pa še to z dobrim razlogom: za zvečer ali k ustrezni opravi. Čeprav se nam zdijo zelo očarljive, naravne rdečkice po navadi ne marajo svojih pegic. Zato se morajo pri sončenju paziti, saj jih sonce dela še bolj vidne. Rdeča šminka ti lepo pristaja! Izbiraj pa toplejše odtenke z oranžnim podtonom. In pazi, da bo preostanek make upa bolj umirjen.

Za 1. del besedila klikni tukaj!

Za ta videz priporočamo

  • YSL Rouge Pur Couture The Matts

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

  • Grandiose Extreme Lancome

  • Color Riche Julianne's Red L'Oreal Paris

Povezane teme: make up , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Novoletno ličenje: najpomembnejša je podlaga!

Pomembno je le to, da se začneš pravi čas pripravljati, pa se tvoja najbolj nora noč zagotovo ne bo spremenila v nočno moro, ne bo se ti treba ukvarja...