Sijaj preko šminke – ja ali ne?

Eden od trendov, ki je bil zelo aktualen... 


Še posebej v času, ko izbira kozmetike ni bila tako velika kot danes in ko je bilo težko priti do kvalitetnih izdelkov, je vsekakor uporaba sijaja za ustnice preko šminke.

V tem času ni bil popularen mat učinek na ustnicah, a sijoče ustnice so bile več kot zaželene. Mnoga dekleta so, da bi dosegle učinek sijočih ustnic, pogosto preteravala pri količini sijaja in bleščila na ustnicah. Za ta trend lahko rečemo, da smo srečne, ker je že dolgo časa za nami.  

Če moramo odgovoriti na vprašanje „sijaj preko šminke – ja ali ne?“...


Rečemo NE! Čeprav sijaj utrdi šminko in jo naredi obstojnejšo, menimo, da njegovo nanašanje preko predhodno nanešene šminke daje vtis „poceni“ kozmetike. Da ne omenjamo, kako boste videti, če slučajno razmažete tako naličene ustnice ...

Danes, ko se kozmetična industrija razvija iz dneva v dan, je izbira šmink, ki lahko osreči tudi najzahtevnejše dame, precej velika. Imamo šminke obstojnih barv, ki dajo ustnicam želeni sijaj in polnost.

Zato se sprašujemo – ali je potrebno uporabljati stare načine ličenja ustnic?  

Več na: Bleščilo za ustnice ali mat šminka

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice, mat, trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make up napake, ki te na videz postarajo

Precej denarja porabiš za kakovostne lepotne izdelke, kupuješ najnovejše serume in maske za pomlajevanje, redno obiskuješ kozmetični salon, ogledalo p...