Sijaj za ustnice – napake, ki se jim lahko izognite

Ne glede na to, kako enostavno in lahko se vam zdi nanašanje sijaja na ustnice pri vsakdanjem ličenju, le-to povzroča težave mnogim dekletom. Predstavljamo vam nekaj trikov, kako naj vam sijaj za ustnice postane priljubljeno ličilo kot tudi osnovne napake, ki naj bi se jim izognili pri nanašanju sijaja.

Priprava


Preden nanesete sijaj za ustnice, naredite nežen piling, v kolikor je to potrebno. S pilingom boste odstranile razpokano kožo z ustnic in ko boste nanesle sijaj, boste imele lepe in sveže ustnice, ki vam jih bo sijaj še dodatno poudaril.

Izberite odtenek


Večina deklet uporablja sijaj pri dnevnem ličenju, zato morate izbrati pravi odtenek in ne smete pretiravati z živahnimi barvami. Najboljše je, da sijaj uskladite z vašo poltjo kože in da poudari vaše ustnice, saj so sijaji znani po tem, da jih vizualno povečajo.

Uokvirite ustnice


Sijaj je popoln za povečanje volumna ustnic, sploh pa ga obožujejo tista dekleta, ki imajo manjše ustnice, ali eno ustnico manjšo od druge.

Najboljše je, da, preden nanesete sijaj, obrobite ustnice z barvico, da bi jih čim bolje uokvirile. Na ta način boste imele natančne robove, do kod lahko nanesete sijaj.

Nanašanje sijaja povzroča težave velikemu številu deklet in ste lahko videti razmazano, ker ni jasnih robov.

Preberi več: Konec neprijetnosti s sijajem za ustnice

Povezane teme: rdeča šminka , nega, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij, kateri tip izdelkov za nego obraza in telesa ustreza prav tebi

Predvsem moraš prepoznati, kaj tvoja koža potrebuje, in na podlagi tega skleniti, kateri od izdelkov bi ti najbolj ustrezal...