Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Sijaj za ustnice nekoč in danes

Sijaji za ustnice so bili za mnoge od nas prvo ličilo najstniških dni. Najlažje jih nanašamo in so zelo primerni za začetne korake ličenja. Edina njihova pomanjkljivost je bil tisti lepljivi občutek na ustnicah, pogosto pa tudi neprijeten okus. S časom in napredkom tehnologije pa je izdelava teh izdelkov močno napredovala, zato si sedaj praktično ne predstavljamo več, da bi se lahko nabirali na ustnicah in se lepili kot nekoč. Formule izdelave so tako napredovale, da nič več ne puščajo lepljivih sledi, barve sijajev pa so obstojne in raznolike.

Naslednji sijaji za ustnice bodo tvojim ustnicam podarili sijočo polnost, barvo in mehak dotik, ki se mu ne da upreti:

Maybelline New York Lifter Gloss

Prvi sijaj, obogaten s hialuronsko kislino, znamke Maybelline New York. Njegova formula je kreirana tako, da po nanosu vidno zgladi površino ustnic in poudari njihove konture, jih intenzivno navlaži in obda z visokim sijajem ter polnostjo, ne da bi se pojavil občutek lepljivosti.

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Če si med tistimi, ki se želijo naličiti v čim krajšem času, ti bo posebej všeč XL aplikator za nanašanje, s katerim v eni sami potezi namažeš cele ustnice. Lifter Gloss lahko najdeš v 5 različnih odtenkih, med katerimi je eden brezbarven, ostali pa raznoliko rožnati.

L’Oréal Paris Gold Mirage

Včasih sta samo dva odtenka privlačnega sijaja povsem dovolj, da so ustnice videti polnejše. Pri tem glosu nam je posebej všeč, da je dostopen v odtenkih, ki ju najpogosteje izbiramo za poudarjanje naravne lepote in videz sočnih ter polnejših ustnic. Na našem spisku se je znašel predvsem zaradi občutka udobja, ki ga zagotavlja. Brez občutka lepljenja, samo navlažene in sijoče ustnice. Za kristalni sijaj zadostuje, če izbereš enega od dveh odtenkov Gold Mirage: Gold Quartz ali Pink Quartz.

Ysl Vernis A Levres Water Stain

Sijaji za ustnice Naših Top 5

Ko se v eni formuli idealno združijo intenzivna moč vrtnic, obstojnost barv in mogočni sijaj, nastane Levres Water Stain. 12 različnih, intenzivnih, nežnih, a sijočih barv ti ponuja vodeni lesk ustnic v eni sami potezi. Zanimivo je, da vsebujejo kar 40 % vode, ki ustnicam daje bleščeč in dolgo obstojen sijaj. Vsebuje koničast aplikator, ki omogoča preprosto nanašanje.

Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump

Tudi ta sijaj se povsem stopi s tvojimi ustnicami in zagotavlja prijeten občutek, hkrati pa so z njim vizualno občutno polnejše. L'Absolu Gloss Rôsy Plump je obogaten s hialuronsko kislino in zagotavlja do 6 ur hidracije, zato so ustnice z njim gladke, mehke in sijoče.

NYX Professional Makeup Butter Gloss sijaj za ustnice

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Poleg prijetnega karamelinega vonja, ki plemeniti ta glos za ustnice, nam je všeč, ker ima mehko, bogato, nelepljivo strukturo. Uporabljaš ga lahko samostojno ali preko najljubše šminke, da bi bile tvoje ustnice še privlačnejše, čutne in odete v razkošen sijaj. Veliko število odtenkov sijaja Butter Gloss je le eden od razlogov, da je postal eden od najbolj priljubljenih glosov za ustnice mnogih deklet. Influencerke imajo najraje odtenke: Fortune Cookie, Tiramisu in Madeleine v bež, umazano roza in rjavi barvi. Izbira, ali boš sledila njihovim zgledom in preizkusila prav te, pa je seveda tvoja.

Si te izdelke že imela priložnost preizkusiti? Tvoje vtise nam sporoči v komentarjih!

Preberi še: Monokromatska ličila: Celoten videz v eni barvi

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Lifter Gloss 006

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lifter Gloss 009

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Butter Gloss Fortune Cookie

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump

  Takojšnje naročilo
 • YSL Vernis A Levres Water Stain 615

  Takojšnje naročilo
 • L’Oréal Paris Gold Mirage Gold Quartz

 • L’Oréal Paris Gold Mirage Pink Quartz

 • Lancôme Juicy Tube

Povezane teme: make up , bleščilo za ustnice , ustnice, trend , večerni make up , dnevni make up , Yves Saint Laurent, Lancome, Maybelline New York , NYX Professional Makeup

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj izbrati tekoči puder, obogaten s hialuronsko kislino?

Hialuronska kislina je zadnjih nekaj let nenehno omenjana v lepotni industriji, kjer je pogosta sestavina krem in serumov za obraz...