Šik na snegu: 3 najbolj priljubljeni načini ličenja, ki pristajajo k vsemu (FOTO)

Obstajajo natanko trije načini ličenja, ki so primerni za kateri koli čas dneva in pristajajo h kateri koli kombinaciji oblačil. Izberi tistega, ki ti je najbolj všeč. 

1. Popolni #SmokeyEye


Seksi, učinkovito, a vseeno dovolj nežno. Lase si lahko spneš ali spustiš, lahko greš s prijateljico na kavo, s simpatičnim fantom na zmenek, lahko pa greš tudi na noro zabavo – zadimljene oči so nepogrešljiv slog ličenja, za katerega ve vsaka dama, ki spremlja modo. 
 

2. Ostri, dramatični #EyelinerSleek videz


Posebej primeren, da z njim zaokrožiš celoten stajling za določen dan, in še zlasti dramatičen, če se odločiš za #AllBlackEverything! Mnoge dame se odločajo prav za ta način, ko se odpravljajo na glamurozne dogodke; naredi tako tudi ti in bodi zvezda, pa čeprav samo za en dan. 
 

3. Izjemno dolge trepalnice


Rade imajo rdečo šminko in pogled naredijo skrivnosten in zapeljiv ... Poudari svoje trepalnice z najljubšo maskaro in zagotovo ti ne bo žal. Parižanke »prisegajo« na ta videz – še ko skočijo le v trgovino, se ne odrečejo temu, da bi takole poudarile svoje oči. Obenem je ta način ličenja še posebej primeren za tiste lepotice, ki jim trenutno najbolj ustreza naravni videz. 

Priberi tudi o: 4 koraki do pogleda, ki osvaja

Povezane teme: make up , maskara, svečani make up , črtalo za oči , oči , šminka, trend , večerni make up , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Metalna senčila za oči: je to konec nude stila?

Za razliko od nevtralnih in naravnih tonov so svetlikajoče veke rezervirane za tiste, ki radi eksperimentirajo z ličili in želijo ustvariti vtis pogum...