Silvestrski spremljevalci

Silvestrska noč se nezadržno bliža, medtem ko si se verjetno že odločila, kje jo boš preživela pa se morda v druge podrobnosti še nisi vtikala. Ne dvomimo, da bi rada na zadnji večer starega leta naravnost blestela, tudi s pomočjo lepotnih pripomočkov, ki naj zato ne manjkajo tudi v tvoji mali torbici. Katerih nikakor ne pozabi?

Kompaktni puder


Nanašanje tekočega pudra lahko vzame kar nekaj časa, medtem ko kompaktnega naneseš kot bi mignil. Vse kar potrebuješ je dober čopič, puder pa bo veliko pripomogel tudi k vpijanju potu in prikrivanju rdečice. Smo že omenile, da bo z njegovo pomočjo tudi celoten make up dalj časa obstal na tvojem obrazu?

Tekoči korektor 


Nihče ni popoln, tudi naša koža ne. S pomočjo naravnih izdelkov lahko nepravilnosti vsaj dolgoročno odpravimo, kljub temu pa se na vsake toliko časa na koži pojavi kakšna pikica, če ne drugače pa bomo zaradi prazničnega decembra s korektorjem morala priktiti vsaj črne podplutbe pod očmi.

Mat šminka 


Bleščeča šminka je dosti manj obstojna od tiste mat, ki je v letošnjem letu še kako modna. Zato ne pozabi v torbico pospraviti tudi le te, pravilno jo začrtaj s svinčnikom, da bo še dalj časa privabljala poglede na ustnice.

Preberi še: Iščeš makeup videz za silvestrsko noč?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

Povezane teme: šminka, tekoči puder , puder, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Festival v Cannesu: Rdeče stopnice skozi zgodovino

Rdeča preproga, ki se vsakega maja pedantno spušča z vrha slavnega stopnišča, je mesto, kjer se postavlja modna in lepotna pravila...