Skrivno orožje znanih dam: kako bodo tvoje noge videti odlično v kar najkrajšem možnem času?

Nisi skrbela za prehrano in si se na daleč izogibala telovadnice? Ne skrbi, tvoja kazen ne bo odrekanje kratkim hlačam in mini krilom! Obstaja kratkoročna rešitev, ki ti bo pomagala znebiti se najbolj osovraženega sovražnika žensk – celulita!

Obstajajo zvijače, ki ti bodo pomagale odstraniti celulit in zablesteti v tvojih najljubših vročih hlačkah. Če ti ga ni uspelo v celoti odstraniti ali si se v boj podala malce pozno, le upoštevaj naše nasvete in celulita ne bo niti videti.

 

💎 MEISEL & ME

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Lak za lase 

Stoj ravno in na kritične predele poprši lak z močnim utrjevalnim učinkom. Celulit bo zaradi laka in njegovega sijaja, ki bo lomil svetlobo, manj viden, kar bo tudi vizualno prikrilo nelepe luknjice. Z lakom za lase lahko učvrstiš tudi mlahavo kožo na nadlakteh. Večina modelov in manekenk uporablja ta trik, med njimi tudi Gigi Hadid. Kadar pozira v spodnjem perilu ali kopalkah, uporabi lak za lase in osovraženi celulit v trenutku izgine!​

Sredstvo za samoporjavitev

Celulit je najbolj viden na svetli koži, zato uporabi sredstvo za samoporjavitev. Ne pretiravaj, temveč skušaj doseči naravno porjavelost. Na tako porjaveli koži lahko uporabiš še eno sredstvo, tekoči osvetljevalec ali mleko za telo, ki vsebuje svetlikajoče delce, ki bodo celulit še dodatno prikrili. Lepe latinskoameriške zapeljivke še kako dobro poznajo to mini diverzijo, svetlikajoči delci v kombinaciji s temnejšo poltjo pa so njihovo skrivno orožje!

 

Happy Friday!! Getting ready for my shoot X Thank u @lisaeldridgemakeup @tinadidit X kisses X VB

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Mrzla voda

Mrzla voda napne kožo. S čim bolj hladno vodo (kolikor lahko preneseš) vsaj pet minut prhaj področje telesa, ki ga prekriva celulit, in celulit bo sčasoma izginil. To metodo uporabljajo vse ženske, ki ne marajo agresivnih metod, priporoča pa jo tudi Victoria Beckham. Dobro pri tej metodi je, da jo lahko uporabljaš vsak dan in na ta način pospešiš proces odstranjevanja celulita. 

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se