Sledi trendu na najboljši način: kateri temnejši odtenek šminke ti najbolje pristaja?

Izjemno pomembno je, da skladno z barvo svojih oči in polti izbereš prav tisti odtenek, zaradi katerega bo še R&B diva Rihanna, sicer velika pristašinja temnih ustnic, zaradi tebe postala old news! Najprej moraš vedeti, da boš za nanašanje te absolutno »it« šminke potrebovala čopič ... Zdaj pa naravnost k izbiri barve!

#1 Temno rdeča

 

#DANCE #RiRiVanguard

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


Rdeča? Kot Rihanna? Odkrili ti bomo skrivnost! Izbiraj skladno z barvo las. To kombinacijo pogosteje uporabljajo rjavolaske, saj ta barva las to »prenese«. 

Izstopajoč detajl, kot so temne ustnice, je tisto, kar je trenutno zaželeno, zlasti še, če izpustiš zadnji korak – nanos bleščila. Pusti, naj ostanejo »surove«, skoraj mat, in uživaj v moči, ki jo takšne ustnice prinašajo. 


#2 Bordo

 

Thank you Europe/UK 😘🎈

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


Jesen? To pomeni bordo! Odtenek, ki ga hranimo posebej za ta čas v letu. Vendar moraš rdečilu za ustnice prilagoditi opravo, da boš videti skladno, ne pa kot da šminka »nosi« tebe. 

Priberi tudi o: Strokovnjaki za zaposlovanje odkrivajo: nepogrešljiv videz na razgovoru za službo


#3 Ustnice kot vino

 

💋 @gettyentertainment @shearerphoto

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


Ko izbiraš tako imenovani podton, imaš na izbiro naslednje: pink, rjavo, modro in rdečo. Če imaš svetle oči, nanesi najprej pink, nato pa bordo. To ti bo popolno pristajalo v kateri koli različici – športno šik ali klasično sproščeni; ne glede na to, kakšna boš stopila iz hiše, se bodo za teboj ozirali vsi! Dame temnejših oči lahko ta učinek dosežejo s kombinacijo, ki se začenja z rjavo. Tvoje oči bodo videti tudi bolj poudarjene. Z modro lahko začnejo lepotice s svetlimi in temnimi očmi, učinek pa je odličen. 

Priberi tudi o: Lepotne zvijače, ki jih moraš preskusiti še danes

Za ta videz priporočamo

  • Color Sensational Loaded Bolds

Registrirajte se / Prijavite se