Slovenci želimo z vpadljivo pričesko marsikaj prikriti (prvi del)

Mare Filipič

Mare Filipič ustvarja v salonu Mare dresura frizure, v svoji karieri pa so mu zaupali številni modni geniji, vse od Alexandra Mcqueena pa do Chanela in Stelle McCartney. Vendar pa vsi trendi iz modnih pist niso primerni za na slovenske ulice. »Imam omaro z milijon predali in veliko jih je zaprtih za druge čase. Ne vem, če je mogoče svetovne trende z modnih prinesti na ljubljanske ulice. V prostoru, kjer se dela malo stvari je nemogoče aplicirati na nekaj, kar je nastalo v prostoru kreativnosti, strokovnosti, zgolj gledljivega,« je prepričan Mare, ki meni, da bi bile tovrstne stvaritve preveč avantgardne, tega pa vendarle noče doseči. 

 

Selfie with a model. Regards from #Iceland

A photo posted by Mare Filipič (@maredresurafrizure) on

 

Prav tako ne želi pretiravati s cenami storitev, saj jih želi obdržati na konkurenčni ravni. »Cene so takšne kot jih sprejme tržišče. Ko sem delal v Londonu sem hodil mimo frizerja, ki je zahteval 3 funte, nekaj metrov naprej pa je bil salon, v katerem si plačal 300 funtov. V prvem si hodil po laseh, v drugem pa si bil deležen nadstandardnih storitev,« je prepričan Mare, ki verjame, da prepogosto vidimo le zunanji okvir in namesto po tem, kaj storitev vključuje povprašujemo po ceni. Pomemben je namreč celoten paket, ki vključuje svetovanje, storitev, kvalitetna kozmetična sredstva in končno zadovoljstvo stranke.


Priberi tudi o: Uživa na Tajskem!

Povezane teme: zvezde , Zimski trendi

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Posnemaj videz Scarlett Johansson in zasij na najbolj noro noč v letu

Pisali smo že o tem, da je rdeča barva ena prvih asociacij ob misli na pričakovanje novega leta. In prav rdeča je najpogostejša izbira, ko gre za novo...