Slovenka blestela na Coachelli

Prvi dan festivala je Maja izbrala garderobo znamke Road to Ave in izvirno torbico izpod rok Les Petits Joueurs. Preproste kratke črne hlače in belo majico je kombinirala z nekoliko bolj pisano jakno in kavbojskimi črnimi čevlji ter bohemskimi sončnimi očali.

 

Welcome to Coachella 💥🎈 #day1 @rtabrand x @lespetitsjoueurs x @officialplt

A photo posted by Maja Malnar (@majamalnar) on

 

Drugi dan je navdušila ne le s svojimi oblačili temveč tudi z ploskim trebuščkom, ki so ga le ta razkrivala. Prosojen top s cvetličnim vzorcem je kombinirala z raztrganimi kratkimi kavbojkami in torbico z etno vzorcem. Pika na i – rdeči škornji.

 

Day nbr. 2 ✖️ @bardot #ootd

A photo posted by Maja Malnar (@majamalnar) on

 

Maja je velika ljubiteljica zanimivih torbic, vendar pa ji je slednja očitno ena izmed ljubših, saj jo v zadnjem času zelo pogosto uporablja.

 

Lepotička je med drugim izbrala obleko znamke Bardot in očitno pa jo je črna torbica tako navdušila, da jo je uporabila kar večkrat. Lahko elegantno obleko je kombinirala z robustnim črnim usnjenim pasom in kavbojskimi škornji. Nam pa niso ušli niti roza prameni las, ki ji odlično pristojijo.

 

 

Svetlolaska je tekom festivala preizkusila tudi lahkotnejši videz, ki ga je popestrila z mavričnim nahrbtnikom in zanimivimi čevlji znamke Teva.

 

One more look from Coachella ✨ wearing @windsorstore ✖️ @teva #ootd #teva #tevafestival #strapintofreedom

A photo posted by Maja Malnar (@majamalnar) on

 

 

Povezane teme: zvezde , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Lepotni nasveti za prvi dan v službi

Novo delovno mesto je lahko še kako stresno, saj želimo ustvariti dober vtis, navdušiti z obnašanjem in znanjem ter vzpostaviti dobre odnose s sodelav...