Smernice za čudovit poletni makeup videz by Ajda Sitar

Ne le zato, ker se zamenjajo trendi, temveč tudi zato, ker temperature in pogostejša izpostavitev soncu vplivata na kožo, obstojnost izdelkov in končni izgled. Katere smernice velja spoštovati, ko so temperature višje in sonce močnejše?

1. PRAVILO: Uporabljajte zaščitni faktor

Ključ do lepega videza skozi leta je uporaba zaščitnega faktorja, ki poskrbi, da je koža zaščitena pred škodljivimi učinki sončnih žarkov (čudovit makeup za podlago potrebuje kar se da lepo kožo). Ne le, da boste tako manj izpostavljeni tveganju za nastanek melanoma, temveč se bo vaša koža tudi počasneje starala. Zaščitni faktor lahko nanesete v obliki kreme za sončenje z zaščitnim faktorjem, BB kreme ali tekoče podlage. Za dodatno zaščito pa nosite tudi klobuk.

2. PRAVILO: Lahkotne teksture kot osnova

Dobro prekrivne, težke tekoče podlage zamenjajte za lahkotnejše različice. Posezite po BB ali CC kremi ali tekoči podlagi s sijočim zaključkom in lahkotno prekrivnostjo. Tako boste pustili koži, da diha, manj se boste potili, hkrati pa bo vaš videz lepši dlje časa.

3. PRAVILO: Iluzija zagorelosti ustvarjena z bronzerjem

Čeprav je bronzer moj najboljši prijatelj skozi vse leto, ga obožujem predvsem poleti. Svojo svetlo polt pred soncem pazim, zato veliko zagorele barve ne dobim. Mi pa do zdrave(!) zagorelosti pomaga zato bronzer. Najraje imam takšnega, ki ni preveč siv in ne preoranžen. Priporočam dvojček bronzerja in osvetljevalca v Maybelline Master Sculpt.

4. PRAVILO: Obstojnost in volumen poiščite pri maskari

Za dnevne priložnosti je dovolj, da vaš očesni makeup videz popestrite z dobro maskaro. Za posebne priložnosti dodajte še senčila v zlato-bakrenih odtenkih ali pa eyeliner, sicer pa boste z maskaro, ki bo vašim trepalnicam dala ogromno volumna, jih ne bo zlepila (torej bo brez grudic in razmazovanja), zadeli v polno. Moje priporočilo je Maybelline The Colossal BIG SHOT maskara.

Preberi še: Majorka makeup videz by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The 24 karat Nudes

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

  • Maybelline Master Sculpt Contouring Palette

  • Maybelline New York Vivid Matte Nude

Povezane teme: make up , maskara, tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Odkrij, katera oblika obrvi pristaja prav tebi!

Popolna oblika obrvi še bolj poudari lepoto oči, vendar ne poskušaj povsem spremeniti njihovega naravnega videza...