Šminka, ki hidrira in daje sijaj

Poletni trendi ličenja tudi letos poudarjajo naravno lepoto in negovan obraz ter ustnice. Cilj vseh tehnik ličenja je »no make up make up« stil z vedrimi barvami in sijočo kožo, zato sploh ne preseneča, da je med najbolj iskanimi izdelki prav ta šminka, ki ustnice navlaži in jim daje sijaj. Gre za šminko Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Na visokih temperaturah je zelo pomembno, da ustnice ostanejo navlažene in da so videti negovane ter sveže. Nikomur se ne zdijo privlačne in razpokane ustnice, ki se sicer poleti zelo rade pojavijo, saj jih na visokih temperaturah zanemarimo, skupaj z ostalimi ličili. Čeprav je včasih lažje oditi od doma povsem brez ličil, je vendarle mnogo bolj privlačno, če tvoje ustnice krasi vsaj sijaj za ustnice, s katerim boš videti živahnejša in nežnejša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Priporočamo ti to šminko, ki je narejena iz kar 60 % oljnih sestavin, ki zagotavljajo čudovit in intenziven sijaj ter hidratacijo, tako pomembno v poletnem času. Naj te količina oljnih sestavin v šminki ne prestraši, saj je narejena tako, da zagotavlja izredno močno obarvanost. Če nisi ljubiteljica naravnih oz. »nude« odtenkov, ne skrbi, saj v prodaji lahko najdeš mnogo različnih nians, od nežnih naravno rožnatih, kot nalašč za dnevno ličenje, pa vse do žareče ognjenih tonov rdeče, ki so odlični za večerne trenutke ali tiste bolj hrabre, ki močne barve rade nosite tudi med dnevnimi obveznostmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Obstaja še lažji način za nakup te popolne poletne šminke, in sicer s klikom na izdelek pod besedilom ter naročilom preko spleta.

Čeprav ta šminka spominja na glos, je ne uporabljaj na ta način. Nanesi šminko, začni v centru zgornje ustnice, sledi njenim konturam, nato namaži še spodnjo ustnico. Naj ti razkrijemo še en droben trik, ki se nanaša na uporabo barvice za ustnice in šminke: če želiš, da bi šminka delovala še temneje, ustnice najprej obarvaj z namensko barvico, zatem namaži šminko, in videla boš, kako lahko v trenutku ustvariš povsem nov odtenek.

Kaj pa ti poleti raje uporabljaš, šminko ali glos? Sporoči nam v komentarjih.

Preberi še: Vodnik ličenja: Naliči se za vsako priložnost

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 50

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 55

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 90

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 130

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, trend , moda, nude , poletje, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osvetljevalci: najbolj praktični večnamenski izdelki

Če bi umetnike ličenja vprašali, kateri izdelek je zadnjih nekaj let številka ena v svetu ličil, bi jih večina zagotovo odgovorilo: osvetljevalec (»hi...