Smokey eye ali cat eye look?

Pogosto se sprašuješ, kateri od teh dveh stilov ličenja ti bolj odgovarja … Pa - naj se boj začne!    

Smokey eye look

Za kakšno priložnost je primeren ta način ličenja?

Ne glede na razlog in priložnost, smokey eye je vedno dobra izbira. Edino, kar je v tem primeru treba prilagoditi, so odtenki, ki jih boš pri ličenju uporabila. Mi se bomo pomudili pri klasični različici smokey eye tehnike, ki predvideva uporabo črnih in sivih senc na vekah. Takšen videz »izžareva dramo«, zato ti svetujemo, da ga vseeno prihraniš za noro nočno zabavo, ko želiš, da tvoje oči izzovejo vzdihe okolice, medtem ko se ti zabavaš na plesnem podu.

Kako ustvariti popoln smokey eye look?

Izberi paleto senc, ki vsebuje vse odtenke, potrebne za popoln smokey eye. Predlagamo ti The Nudes paleto Maybelline New York, ki vsebuje 12 pazljivo izbranih odtenkov – od nevtralne bež, prek zlate, do rjave in črne. Sedem sijajnih in pet mat senc se spaja v eno paleto, ki je popolna rešitev za smokey eye učinek. Izberi tri odtenke, ki se medsebojno ujemajo, in način njihovega nanašanja prilagodi obliki tvojih oči.

Kako ga kombinirati z ostalimi ličili?

Ob smokey eye učinku na očeh je pomembno izbrati šminko v nekem mirnejšem odtenku. Kar se tiče ostalih make up pomočnikov, strokovnjaki priporočajo, da preskočiš osvetljevalec in za poudarjanje obrazne konture uporabiš bronzer. Preveč sijaja na licih in obrazu lahko pusti vtis pretirane količine ličil, kar lahko deluje napadalno in odbijajoče.

Cat eye look

Za kakšno priložnost je primeren ta način ličenja?

Črtalo je mogoče enako učinkovito nositi tako skozi dan, kot tudi v primeru nočnih izhodov. Ta izdelek je kot kameleon – glede na debelino, intenzivnost in obliko linije na vekah ga je mogoče prilagoditi različnim namenom in priložnostim.

Kako ustvariti popoln cat eye look?

Pomembno je vedeti, kakšen učinek želiš doseči. Tanke linije z nežno navzgor privzdignjenimi kotički celotnemu videzu dodajajo nežnost, medtem ko debele linije črtala naredijo tvoj pogled dramatičen in zapeljiv. V obeh primerih potrebuješ izdelek intenzivne črne barve, ki hkrati omogoča izredno precizno začrtovanje linije na vekah. Glasujemo za Sensational eyeliner, ki je tvoj največji zaveznik v misiji ustvarjanja najbolj seksapilnega pogleda. Njegova tanka zakrivljena krtačka omogoča preprosto in zelo natančno nanašanje.

Kako ga kombinirati z ostalimi ličili?

Preostala ličila so odvisna od intenzivnosti in debeline linije, za katero si se odločila. Če si izbrala nežnejšo možnost ličenja vek, izberi šminko v temnejšem odtenku. Če pa si se odločila za dramatično različico cat eye ličenja, ti svetujemo, da na ustnice naneseš šminko v enem od nude odtenkov, da tvoj obraz ne bi izgledal kot maska.

Preberi še: Top 5 izdelkov za ličenje oči leta 2017

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Nudes

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: senčila za oči , črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotni izdelki, brez katerih ta september ne boš mogla

Če gre verjeti vremenski napovedi, je pred nami še eno indijansko poletje, zato je september pravi čas, da preizkusiš lepotne izdelke, ki ti bodo vdah...