SPA dan

Vse se rade občasno sprostimo, še bolje pa je, da to počnemo v družbi najboljših prijateljic. Predlagamo vam, da vikend preživite s prijateljicami kar doma. Naj bo to vaš popoln spa dan!

Ja, mogoče je! Z našo pomočjo boš lahko svojim prijateljicam pripravila nepozaben vikend za sproščanje, da pa pri tem ne boste morale odpotovati in plačati storitve spa centru.

Kupite izdelke za piling obraza in telesa


Globinsko čiščenje kože je najpomembnejši korak do popolnega videza in tretma, ki popolnoma obnovi kožo. Kaj ni to namen tega spa dneva? Medtem ko uživaš s prijateljicami in kuješ načrte za noro zabavo čez vikend, boš svoji koži privoščila, da diha.

Maske so obvezne


Enostavno brez mask za obraz spa dan ni popoln. Če še vedno ne veš, katero masko izbrati, ti predlagamo Pure Clay glinene maske. Glina je sestavina, ki globinsko očisti in nahrani kožo. Poleg tega pomirja, popolnoma osveži kožo in jo naredi sijočo. Lahko izbereš masko, ki ti najbolj ustreza ali kombiniraš kar vse tri. Najboljše pri Pure Clay maskah je to, ker se lahko v 10 minutah, kolikor je potrebno, da so na obrazu, popolnoma sprostiš in uživaš s prijateljicami ob kozarcu hladnega belega vina! Kakšen idealen dan, kajne?

Poskrbite še za lase


Ne dovoli, da te prevzame vzdušje in pozabiš na lase. Koža na glavi je ravno tako pomembna kot koža na obrazu. Umij si lase in jih zavij v brisačo. Lahko uporabiš kokosovo olje in ga naneseš na lase ter pustiš, da deluje, medtem ko s prijateljicami strnjuješ vtise o najbolj norih skupnih dogodkih. Tako boš tudi lasem ponudila potrebno nego in po spa vikendu opazila spremembo.  

Ne pozabi, da lahko naslednji spa vikend ponoviš, vendar pripravi brisače v različnih barvah, mogoče kakšno dišečo svečo in nove teme za pogovor s prijateljicami.

Preberi še: Trije koraki do sijoče kože

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 Kiehl’s izdelkov za božično darilo

Podarjanje izdelkov za nego obraza in telesa na prvi pogled morda deluje tvegano, saj je težko uganiti, kaj komu ustreza, zato ti predstavljamo vodnik...