Spoj nespojljivega: rdeča in roza ličila, da ali ne?

V tem trenutku bi težko karkoli označili za “nespojljivo”, če se le dovolj “šmekersko” izvede. Širom sveta modne ikone z lahkoto spajajo na videz nespojljivo in postavljajo nove standarde.

Od njih smo se na primer naučili, da kombinacija črne in temno plave ne le da ni zgrešena, pač pa je lahko celo nevarno elegantna, pa tudi, da rdeča obleka z roza čeveljci lahko doseže eksotično ognjen učinek. Prav isto se dogaja tudi v svetu ličil.

Čeprav najprej pomislimo, da ne gresta skupaj, je dovolj, če vemo, da rdeča in roza barva prihajata iz iste družine. Roza je del rdečega spektra in povsem logično je, da se ujemata.

Eksperimentiranje premika meje in dokazuje, da nepredstavljivo lahko postane razburljivo, zato so naši nasveti za ličenje v stilu “dajmo, preizkusimo!” Predstavljamo vam torej nekaj rdeče-roza možnosti ličenja.

Rdeča šminka – rožnato rdečilo ali senca


To je najčistejša kombinacija in spoj dveh na videz nespojljivih barv pri ličenju. Rožnato rdečilo dodatno osvežuje obraz, spremljajoč čarobnost, ki jo doseže že njeno veličanstvo rdeča šminka. Z rožnato senco za oči je v kombinaciji z rdečo šminko treba ravnati nekoliko bolj pazljivo, verjetno pa je dobra izbira za večerno ličenje. Ali pač ne? Mirne duše oporekajte! Tisto, kar je najbolj gotovo, je, da morate za takšne izvedbe neoporečno naličiti kožo obraza in izenačiti ten, saj bi bila še tako drobna rdeča pikica le še dodatno poudarjena in opazna.

Rdeče-roza šminka? Ombre!


Temno rdeče uokvirjene ustnice, ki se proti sredini postopoma prelivajo v nežne roza odtenke … O da! Ombre stil šminkanja uspešno zapeljuje že nekaj sezon zapovrstjo, kako doseči ombre učinek na ustnicah, pa se lahko naučiš tudi sama

Rdeče-roza sence

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Tudi temu bi se lahko reklo neke vrste različica ombre stila ličenja oči, ki je izredno učinkovita in zelo trendi. Potrebuješ le nekaj odtenkov rdečih, zemeljskih in roza senc za oči, malo potrpljenja in naš mali tečaj ličenja. Vsi možni odtenki rdečih in roza senc za veke so danes zlahka dostopni, zato igranju ob paleti senc ni videti konca.

Torej, povsem jasno je, da se v izkušenih rokah in na karizmatičnem modelu zlahka spaja tudi na videz nespojljivo. Zato odgovorimo na glavno dilemo in recimo: rdečo in roza nosijo le … pogumna dekleta, ki premikajo meje!

Preberi še: Think pink – Bodite del rožnate lepotne pravljice

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York City Kits Pink Edge

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

  • Maybelline New York Master Blush Palette

Povezane teme: make up , senčila za oči , rdeča šminka , oči , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najnovejši trend v svetu lepote: Milo za obrvi

Čeprav je bil tudi naslednji trend dolgo v skrivnostni lasti »makeup« strokovnjakov, je danes zahvaljujoč Instagramu milo za obrvi na veliko zaživelo ...