Spomladanski spremljevalci

Maskara


Maskara s kolagenom, ki neguje tvoje trepalnice med uporabo. Tako ostanejo mehke in hidrirane, ti pa se lahko celo noč zabavaš brez skrbi. 

Naravno 

 

A post shared by Urassaya Sperbund (@urassayas) on


Trendi že nekaj let gredo v smeri naravnega, vse od ličil do videza. S tem vendarle le težko zgrešiš!

'Nude' paleta


Ne pozabi na 'nude' paleto,  ki spomladi zamenja klasične rdeče ustnice, saj si tudi me želimo nekaj svežine na obrazu. Morda se bodo med tvojimi spremljevalci letos znašla senčila v 'nude' odtenku, lahko pa se odločiš tudi za šminko v tovrstnih barvah. Paleta je široka in obstaja barva, ki ti bo dobesedno pisana na kožo.

Korektor


Korektor v kremi, ki bo prekril kolobarje pod očmi, ki so morda nastali zaradi utrujenosti ali pa zimskega stresa. Tvoje oči bodo spet zasijale v vsem sijaju, pa tudi nanos je povsem preprost.

Šminka v voščenki

Si že razmišljala tudi v to smer? Letos so še posebej priljubljene sočne barve, vse od breskve pa do koral. Za slastne barvite ustnice željne spomladanskih poljubov.

Paleta rdečil za ustnice

Če si pristašica vpadljivih ustnic, ti bo letos družbo v torbi delala paleta rdečil za ustnice, ki se uporablja po načelih konturiranja

Več na: Najboljši spomladanski odtenki rdečil za leto 2017

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: make up , maskara, šminka, ustnice, nude , korektor

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Naslednji sijaji za ustnice bodo tvojim ustnicam podarili sijočo polnost, barvo in mehak dotik, ki se mu ne da upreti...