Spoznajte svojo sorodno dušo za ličenje

Vendar vam ni potrebno iskati sorodne duše, saj se le-ta nahaja v vaši bližini. To je oseba, ki pogosto uporablja vaša ličila in ki vas bo vedno opozorila, če se vam je slučajno razmazalo črtalo na očeh ali pa so ostale sledi šminke na vaših zobeh. To je vaša sestra.

Četudi vam gre včasih na živce, je sestra vaš najboljši lepotni zaveznik, mi pa vam odkrivamo nekaj razlogov, zakaj je čisto zares tako. 

1. Na njej lahko eksperimentirate


Sestra vam bo dovolila, da na njej poskusite svoje makeup izdelke ali nove trende. Čeprav vaše eksperimentiranje ne bo vedno uspešno, boste lahko na svoji sestri poskusili oz. se hkrati naučili ličiti.

2. Uporabite enake ali podobne izdelke


Vaša sestra ima verjetno podobno kožo kot vi, zato bo tudi vam ustrezalo veliko ličil. Čeprav vam ne bo ravno všeč, ker uporablja vaše črtalo ali maskaro, pa prav pride uporaba njene podlage, kajne?

3. Vedno vam bo povedala po resnici

Ne le da pozna vse vaše napake, temveč vas bo nanje tudi opozorila. Čeprav vam ne bo vedno po godu slišati resnice, je vsekakor bolje, da vas nekdo opomne, preden odidete od doma s pretemnimi in nenaravnimi obrvmi.

 4. Njena lepota je tudi vaša lepota


Imate podoben nos, oči ali enako obliko obraza. Celo tudi ko menite, da niste dovolj lepi, poglejte njo in ponovno boste imeli radi samo sebe.

5. Ve za vašo negotovost

In ko celo 10 minut poskušate prekriti madež, ki vam ni všeč, vaša sestra ve, kako je to za vas zelo pomembno. Čeprav pozna vaše napake, vam bo vedno iskreno rekla, da ste zelo lepi.  

6. Podarja vam izdelke


Vsako dekle ima en lepotni izdelek, ki ga nikoli ne uporablja. Vendar, če ta izdelek ne ustreza vaši sestri, še ne pomeni, da ne bo kot nalašč za vas.

7. Spodbuja vas, da uporabite nove izdelke


Če bi vam nekdo rekel, da poskusite novo šminko, bi se le sladko nasmehnili. Ko pa to naredi vaša sestra, jo boste mogoče poslušali in dojeli, da je to pravzaprav odlična ideja.  

Preberi še: Podaljšaj rok trajanja lepotnim pripomočkom

Povezane teme: maskara, črtalo za oči , oči , šminka, tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Skrivnosti profesionalcev ličenja: »deep crease« tehnika ličenja

Umetniki ličenja so s to tehniko dobro seznanjeni in jo pogosto prakticirajo. Verjemi, ta veščina je precej bolj dosegljiva, potrebuješ le malo dobre ...