Stavi na moč jojobe

»Nimam jutranje rutine, z izjemo osebne higiene. Ko dobiš družino, nimaš več časa za jutranje rituale pred ogledalom, vendar pa ti preostane zgolj 5 minut za osnovno urejanje.  Uporabljam le malo ličil, morda bronzer, maskara in svetle sence za oči,« je povedala rjavolaska. Če pa se že odpravi na kakšno posebno prireditev pa za urejanje porabi nekoliko več časa. »Vendar pa prisegam na naravno lepoto,« še pristavi.

Priberi tudi o: Tri lepotičke

Veliko make up trikov seje  naučila med obiskovanjem srednje kozmetične šole, saj jo je to zelo zanimalo. »Kljub temu pa verjamem, manj je več. Ob sebi vedno nosim vazelin za ustnice. Medtem ko kozmetično torbico pustim kar doma,« nam je zaupala. Svojih las ne barva, na srečo ji to za enkrat še ni treba, ko pa bodo njeni lasje posivili, drugače ne bo šlo.

Priberi tudi o: Taylor Hill ali Lily Collins

»Le redko svoje nohte obarvam v rdeč lak, danes je za to prav posebna priložnost. Mojemu možu je to namreč še posebej všeč, sama pa raje nosim naravne tone ali brezbarven lak, saj so napakice pri tem manj opazne,« je povedala Manca in pomahala z lepo nalakiranimi živahno rdečimi nohti.

Pozimi svoj obraz zavaruje s tekočo podlago ali pudrom, saj centralno ogrevanje in onesnaženo ozračje lahko škodujeta njeni koži. »Poleti pa uporabim le kakšen bronzer. Imam zdravo in čisto kožo, zato bi bila uporaba ličil povsem nepotrebna. Ponosna sem tudi na svoje gubice, nekaj jih vendar že je,« veselo pove lepotička, ki za čiščenje uporablja jojobino olje, tudi zvečer.

Priberi tudi o: Emmyji 2016: 3 pričeske, ki so pritegnile največ pozornosti na rdeči preprogi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se