Staz Lindes: nova ambasadora ličil ysl

Staz Lindes

Štiriindvajsetletna Staz Lindes je kitaristka, fotografinja, model in na sploh ženska z mnogimi talenti, ki očarajo vse okoli nje, ter resnično utelešenje lepote 21. stoletja.

Zaradi tega so jo pri znamki Yves Saint Laurent Beauty z navdušenjem predstavili kot svojo novo ambasadorko ličil.

Staz prihaja iz Londona, njen oče pa je Hal Lindes, kitarist legendarne skupine Dire Straits. "Opazili" so jo na nekem kegljišču v Santa Monici, trenutno pa živi v Los Angelesu. Je članica uporniškega ženskega benda Paranoyds in očitno je, da ji je bila glasba položena v zibko. Njen slog definira tudi strastna ljubezen do usnjenih jaken, vintage vojaških oblačil in make upa, ki drzno poudarja ustnice in oči.

Klasičen in obenem cool videz njenih polnih ustnic je neustavljivo privlačen. Staz je pravo utelešenje močne ženskosti, zaradi česar je popolna izbira za ambasadorko znamke Yves Saint Laurent Beauty. "Ta genialna umetnica je zvesta sama sebi in je simbol svoje generacije, zaradi česar je pravo poosebljenje naše znamke," pravi Stephan Bezy, mednarodni vrhovni direktor znamke.

"V srednji šoli sem kopirala slog francoskih igralk iz šestdesetih, ki so nosile oblačila s podpisom Yvesa Saint Laurenta. Od nekdaj sem izrazito naklonjena tej znamki, ki je zame simbol mladostne ležernosti, izzivalnosti in luksuza. Zato sem navdušena nad svojo vlogo ambasadorke make upa YSL."

Priberi tudi o: Trije najpomembnejši trendi ličenja za zimo

Registrirajte se / Prijavite se