Subtilen, a privlačen make up videz za vsako priložnost

Vam je poznan naslednji scenarij? Pripravljate se za nek poseben dogodek in čutite veliko raztresenost, ko se morate odločiti med dvema popolnoma različnima stiloma ličenja – med dramatičnim cut crease look-om in komaj opaznim no make up look-om?! Kakšna pa se vam zdi ideja, da spojite oba?

Novi trend lahko poimenujemo "subtilen, a nobel" ali "subtilen, a fantastičen" oz. kakorkoli drugače, lahko pa ste prepričane – z njim ne boste zgrešile! Isti princip ličenja lahko uporabite, ko greste na rojstni dan, maturo, poroko ali žur, ali pa v vsakdanjih situacijah, recimo po vadbi v telovadnici, dnevu na plaži ali po popoldanskem počitku, kadar koli! Poanta je, da ste videti popolne, hkrati pa deluje, kot da se vam za takšen videz niti ni bilo treba kaj prida potruditi.

Samo zveni čudno, v resnici pa je idealno!


Danes živimo v šesti hitrosti in ni dvoma, da vse bolj potrebujemo "subtilen, a nobel" stil ličenja, saj ga lahko uporabimo ob vsaki priložnosti, od najbolj vsakdanjih, do najbolj formalnih. Misel, da fancy cut crease izvedemo nežno in subtilno, nas zmede sama po sebi. Še težje si je predstavljati, da z navadnim petminutnim ličenjem dosežemo nek bolj glamurozen stil. Vendar brez panike! Da bi preizkusile novi trend, potrebujete določene kozmetične izdelke, dobro pa je poznati tudi nekaj hitrih trikov. Ustvarite svetleč, sijoč ten, ki izžareva svežino, in ga spojite z monokromatskimi toplimi toni na vekah, ustnicah in licih. Potrudite se, da bodo vaše obrvi popolnoma urejene, saj vam bodo prav one zaokrožile želeni šik videz.

5 korakov do popolnosti

Korak 1 - Priprava tena

Pripravite kožo obraza tako, da jo namažete z lahko vlažilno kremo. Ko se ta vpije, nanesite primer ali bazo, ko pa se ta po 30 sekundah dovolj posuši, s krtačko nanesite tekoči puder in ga blendirajte v kožo.

Korak 2 – Osvetljevanje in konturiranje


Korektor vtapkajte z gobico za ličenje – pod oči, na sredino čela, nad zgornjo ustnico in na sredino brade, da bi tako posvetlile centralni del obraza. Uporabite paleto za konturiranje in jo uporabite na ličnicah, spodnji čeljusti in zgornjih delih čela (blizu lasnih korenin) ter ba nosu. Ta korak zaključite s tem, da nanesete rdečilo na najizrazitejše dele vašega obraza.

Korak 3 - Oči

Uporabite oljne sence v bakrenih barvah, na zgornjo veko tik nad trepalnicami nanesite črtalo za oči in ga rahlo zabrišite proti zunanjemu kotičku. Veke konturirajte s temnejšo rjavo ali sijočo bronasto senco, lahko celo z bronzerjem, ki ga nato blendirajte proti centru veke. Oči bodo gotove šele, ko nanesete nekoliko plasti maskare za večji volumen in daljši videz trepalnic.

Korak 4 - Obrvi

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Uporabljajte barvico za obrvi, da bi zapolnile prazna mesta. Počešite jih z obarvanim gelom za obrvi in čisto krtačko. Tako bo vaš videz neoporečen, ne pa tudi napadalen. Pravzaprav bo vse tako usklajeno, da boste dajale vtis, da se vam za popoln videz sploh ni bilo treba posebej potruditi.

Korak 5 - Ustnice

Izberite ujemajočo barvo ličil za oči in ustnice.

Preberi še: Preprost make up za oči, ki jemlje dih

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Hydra Expert 24h Normal and Mixed skin

  • True Match L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

  • L'Oreal Paris Infallible Sculpt Contour Palette

  • Loreal Color Riche La Palette Nude

  • Loreal Paris Paradise Extatic

  • L'oreal Paris Brow Artist Pomade

  • L'oreal Paris Color Riche Shine Only In Paris

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je illuminator in kako ga uporabljati

Svež in bleščeč videz ni tako težko dosegljiv, če imaš ob sebi torbico, prepolno najrazličnejših ličil. Pa je isto mogoče tudi s pomočjo enega samega ...