Susan Sarandon: modri nasveti o negi in lepoti

Kako se pripravljate na rdečo preprogo?
Na srečo imam pomoč svoje ekipe za glamur. Poslušamo dobro glasbo, meni je recimo všeč R&B. Med delom klepetamo in se smejimo. Če je za mano dolg dan, rada popijem zeleni čaj z ingverjem, sicer pa toplo kavo z veliko mleka. Kako bo na koncu videti moj make up, je odvisno od tega, kaj bom oblekla, pa tudi od razpoloženja. Najpogosteje pa so to poudarjene oči in lep odtenek nevtralne šminke v marelični barvi in bleščilo za ustnice.
 
Katerih 5 obveznih lepotilnih izdelkov je na vašem seznamu?
Vedno imam s seboj zaščitno kremo – doma nikoli ne zapustim brez nje. Dobra vlažilna krema pred nanosom make upa bo koži dala svež, sijoč videz. Preventivni serum, ki zaščiti mojo kožo pred prostimi radikali. Balzam za ustnice, ki skrbi za navlaženost mojih ustnic. In moja maskara L’Oréal Paris Volume Million Lashes ... Malo maskare lahko veliko pomeni.

Katero lepotno skrivnost bi izdali mlajši različici sebe v zvezi z nego kože, da bi ta bila videti tako dobro, kot je videti danes?
Kaj bi dala, da bi se lahko vrnila 30 let nazaj in si povedala, naj se pazim pred soncem, uporabljam dobro kremo z zaščitnim faktorjem in se enostavno izogibam izpostavljanju soncu! Življenje je kratko, uživajte v njem in se ne mučite preveč. Ko si srečna na znotraj, siješ in blestiš tudi navzven. Najdi dober režim nege, ki ti ustreza. Želela bi si, da bi bolje skrbela za svojo kožo, ko sem bila mlajša. A mladost ti daje občutek, da si nepremagljiv, deset let pozneje pa ugotoviš, da ni tako. Nihče ni in najbolje je, da se zares potrudiš in najdeš izdelke, ki ustrezajo tvojemu tipu kože, in začneš pravočasno.

Najboljši lepotni nasvet, ki ste ga kadar koli prejeli, in od koga?
Gabriel García Márquez je v svojem delu Ljubezen v času kolere zapisal, da starost ni realna, razen v fizičnem svetu. Bistvo človeškega bitja je odporno na tok časa. Naša notranja življenja so večna, kar pomeni, da je naš duh mlad in energičen kot takrat, ko smo bili v cvetu mladosti.

Katera je najpogumnejša stvar, ki ste jo naredili v šestdesetih?
Moje tetovaže.
 
Kakšen je vaš življenjski moto?
Novo jutro, nov dan. Treba je živeti, ne le obstajati.

Ste zelo predana in angažirana ženska. Kaj vam je najpomembnejše?
Biti angažirana, vključena. Poskušati – to je najpomembnejša stvar. Problemov, ki jih je treba rešiti, je veliko. Brezdomci, socialna pravičnost, rasizem, življenjsko okolje, pravice LGBT, tveganje žensk in deklet za revščino, možnosti, izobraževanje, zdravstveno varstvo, nasilje. Skoraj vse, kar je povezano z ženskami in dekleti.

Povezane teme: zvezde , trend , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Horoskop ličenja za leto 2019

Kakšno leto je pred tabo? Kakšen videz je pravi za tvoj znak? Poglej si, kaj ti sporoča letošnji make up horoskop, ki je rezultat združitve astrologov...