Svetle ali temne nude ustnice?

Temnejše ali svetlejše? To vprašanje si zastavljate vsakič, ko si želite obarvati ustnice z nude šminko. Mogoče se vam zdi izbira pravega nude odtenka težka naloga, vendar znani vizažisti trdijo, da so le tri pravila dovolj za rešitev te večne dileme. Katera so ta pravila?

1. Kakšen je tvoj ten?


Odtenek šminke, ki vam najbolje pristoji, je odvisen od tena vaše kože. Če imate temnejšo polt, raje izberite temnejše nude odtenke, da bi se izognili nenaravnemu videzu. Po drugi strani pa dekletom svetlejše polti pristojijo svetlejši nude odtenki, ki na zelo nežen način poudarjajo njihovo naravno nežnost.

2. Kaj želiš doseči?


To vprašanje si zastavite vsakič, preden se začnete ličiti. Če želite poudariti svoje lepe oči, naj bo vaša izbira nude šminke v svetlejšem odtenku, medtem ko bo vaš nasmeh ostal še naprej opazen in enako čaroben. Če ste ena izmed tistih žensk, ki ne mara ravno močan makeup in so vaše oči vedno diskretno naličene, so temnejši nude odtenki vaša popolna izbira.

3. Kaj je vzrok?

Glede na to, da vaš celoten makeup videz načrtujete odvisno od priložnosti, del dneva in namena, je treba tudi izbiro nude šmink prilagoditi sami priložnosti. Svetlejši odtenki so odlična izbira tako za dnevni kot umirjeni oziroma poslovni makeup videz. Za nepozabne nočne zabave s prijatelji pa obvezno izberite temnejše nude odtenke.

Preberite še: Misija hladno vreme: mat ali sijaj šminka?

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi izdelki za ličenje, ki so nas navdušili ta mesec

Predstavljamo ti izdelke, ki so nam izmamili pozornost, zatem pa nas v preteklem mesecu povsem navdušili...