Svetovni dan prijateljstva: Kako razveseliti najboljšo prijateljico

Če si srečnica in si našla osebo, ki ti stoji ob strani na vsakem koraku, ki te podpira v vsem, celo v največjih norijah, ki deli nesebične in iskrene nasvete, ki tvoje skrivnosti čuva bolje kot ti sama, ki je vselej tu zate, tudi v najbolj groznih trenutkih življenja, nekdo, s komer se lahko nasmeješ do solz – potem takšno osebo povsem zagotovo lahko imenuješ najboljša prijateljica.

Svetovni dan prijateljstva: Kako razveseliti najboljšo prijateljico

#BFF

Danes tudi v svetu »hashtagov« na Instagram profilih pogosto lahko ujameš uporabo krajšave BFF, ki zaznamuje tisto pravo povezanost med dvema prijateljicama. Pravo prijateljstvo se ne meri niti z leti vajinega prijateljstva niti s številom določenih izkušenj, kolikokrat sta druga drugi oprostili in podobno… Prijateljstva se ne da izmeriti. Predstavlja vrsto neprespanih noči, ko se je tvoja prijateljica znašla v težavah, nešteto minut telefonskega pogovora o banalnih stvareh, drobnarijah in novicah, ki spreminjajo tok življenja, neskončne nasmehe, ki sta jih skupaj delili, solze, ki sta jih pretočili druga za drugo, in vse tiste poglede, ki jih samo vidve znata razbrati. Pravo prijateljstvo je neizmerljivo in posebno.

Svetovni dan prijateljstva

Danes je dan, ko slavimo prijateljstvo, in zato popolna priložnost, da tvojo najboljšo prijateljico obdaruješ z drobnimi znaki pozornosti. Zakaj ne bi izkoristila ta praznik in ji poklonila nekaj uporabnega in lepega. Vsi smo radi obdarovani, kajne?

Svetovni dan prijateljstva: Kako razveseliti najboljšo prijateljico

Kako obdarovati najboljšo prijateljico – to darilo bo všeč prav vsaki!

Nam dekletom se nikdar ne zdi preveč izdelkov za ličenje. Ne glede na to, koliko jih imamo, gremo vselej z veseljem v najbližjo drogerijo in kupimo le še eno drobno stvarčico, ali pa vsak preizkusimo najnovejši izdelek najljubšega proizvajalca.

Prav zato ti predlagamo, da prijateljico obdariš s preprostim darilom – šminko za ustnice. Šminke pridejo prav ob vsaki priložnosti, izboljšajo videz v enem samem trenutku in so cenovno dosegljive. Prepričani smo, da se bo tvoja prijateljica razveselila ene od šmink kolekcije Made For All iz Maybelline New York. Prednost kolekcije je, da so vse šminke ustvarjene tako, da ustrezajo vsakemu tenu kože. Najsi tvoja prijateljica obožuje mat rdečo, roza, vijolično ali nevtralno barvo, se bo, zahvaljujoč posebej izbranim pigmentom, vsak odtenek fantastično prilagodil njeni polti. Ne glede na to, katero izbereš, so možnosti za napako torej povsem minimalne. Šminke Made For All so kreirane tako, da pristajajo vsakemu tenu in ustnice naredijo neverjetno gladke ter izzivalne. Preprosto izberi tisti odtenek, ki po tvojem mnenju najbolj ustreza karakterju tvoje prijateljice, vse drugo pa prepusti temu neverjetnemu darilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Zraven šminke ji napiši še sporočilce in ji daj vedeti, kako rada imaš njo in vajino prijateljstvo!

Tudi ti zaznamuj ta dan s prijateljico, skupaj z idealnim darilom in Made For All kolekcijo! 

PS. Ne pozabi, vsak dan je pravi, da izkažeš ljubezen, daril pa razveselimo vsi, ne glede na to, kako skromna so.

Preberi še: Made for All: kolekcija šmink za vse tone kože

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, mat, trend , nude , Maybelline New York , Made for All, #bff

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naliči se, ko se ti mudi: Trije predlogi za ličenje

Korak, ki ga v velikem hitenju lahko preskočiš, je nanašanje pudra in korektorja...