Svetovno prvenstvo in ličenje, da ali ne?

Svetovno prvenstvo v nogometu je prešlo v svojo najrazburljivejšo fazo! Evforija traja več tednov in ko se bliža zaključek prvenstva, za navijače obeh spolov ne obstaja več nobena druga sfera zanimanja – obstaja le nogomet.

Če pač niste velike oboževalke prvenstva, vam je ta scenarij gotovo poznan: začetek prejšnjega meseca ste se nepreklicno poslovile od daljinca; odgovore na postavljena vprašanja prejemate z veliko zamudo, ko pa končni prispejo, nimajo absolutno nikakršne veze s tistim, kar vas je zanimalo.

Nogomet in make up, zakaj pa ne?

world cup

Ne glede na to, ali nogometno prvenstvo spremljate ali ne, so takšni dogodki odličen izgovor za drznost pri ličenju. To je priložnost, da vsakdanji poletni make up nadomestite z zabavnim, triumfalnim.

Če niste v Rusiji in ne grejete tribun, namesto barv za obraz izberite svoj najljubši kozmetični izdelek.

V duhu prvenstva izberite ustrezno paleto senc. Pazljivo zmešajte barve z zastave reprezentance, za katero navijate. Izkoristite naslednji tekmo kot izgovor za eksperimentiranje z barvami, ki jih v navadnih okoliščinah morda nikdar ne bi nanesle na veke. Poletje, lahkotna garderoba in živahne barve vam bodo pri tem malem make up izzivu zagotovo v pomoč.

Pisana stran nogometa

world cup

Zamislite si barve brazilske zastave na vaših vekah – eksotično stapljanje zelene in rumene … Drzna kombinacija, ki bo poudarila vase oči in privabila veliko pozornost radovednih pogledov! Na isti način lahko na veke nanesete tudi barve drugih reprezentanc, ki jih vi, vaš partner in prijatelji spodbujate na svetovnem prvenstvu. Ne pozabite, da bi bilo ob poudarjanju oči preostala ličila pametno uporabiti v minimalni meri. Osvetljevalec bo vaš super-zaveznik, prav tako tudi maskara za volumen. Ustnice namažite z neko nevtralno, koralno barvo, ali še bolje, nanesite le bogato plast sijaja, in to je vse!

Ne pozabite, da je v filmu “Vročica svetovnega prvenstva” glavna vloga zaupana prav vašim očem, vse druge vloge so zgolj stranske.

Za katerokoli možnost se odločite, ne boste zgrešile. Igrajte se z barvami, saj je poletje pravi čas za to, svetovno prvenstvo pa nam ponuja še dodaten izgovor.

Preberi še: SKIN FITNESS

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

  • Maybelline New York City Kits Urban Light

  • Maybelline New York Big Shot Daring Black

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 10 rdečih šmink

Vemo, kako je iskanje prave formule in odtenka rdeče šminke lahko težavno, zato smo pripravili seznam top 10 rdečih šmink, ki so dostopne v prodaji ...