Sveže, sijoče novosti za sočne ustnice! by Ajda Sitar

 V prozorno-svetleči srebrni embalaži skrivajo lahkotno, mehko teksturo, ki spominja na sorbet (in tudi dišijo čudovito!). Šminke so kot nalašč za prihajajoče pomladne in poletne dni.

6 odtenkov L'Oreal Paris Color Riche Shine za vse okuse

sijoce novosti za ustnice

6 odtenkov se je znašlo v moji zbirki in prav po vseh bom v prihodnjih tednih z veseljem posegala. Najsvetlejši je svetlo rožnato-nude odtenek 112 Only in Paris, nekoliko bolj živahen, a še vedno svetlo roza je odtenek 111 Instaheaven. Idealen za pomladno-poletne dni in noči je oranžen odtenek 245 High on Craze. Preostali trije so nekoliko temnejši. 350 Insanesation je klasična rdeča s hladnim podtonom; 465 #Trending ciklamnato roza in 643 Hot Irl sivkasto rjava.

Vonj, tekstura in obstojnost L'Oreal Paris Color Riche Shine?

Vonj je nekakšna kombinacija cvetličnega in sadnega – vsekakor je svež, moja prva asociacija pa je »sočen«. Tekstura je kremna, dobro mazljiva, lahkotna in izredno prijetna, ustnice so navlažene. Zaključek na ustnicah je sijoč (kot to pove že samo ime), prekrivnost pa (glede na teksturo) presenetljivo dobra. Obstojnost se ne more primerjati z mat šminkami, a je vseeno precej dobra. Verjetno po zaslugi nekoliko bolj »mastne« formulacije. Gre za šminko, ki jo boste morali večkrat nanašati čez dan, bodo pa zato ustnice izgledale sočne in zdrave.

Preberi še: Bleščilo za ustnice ali mat šminka

Za ta videz priporočamo

  • L'oreal Paris Color Riche Shine High On Craze

  • L'oreal Paris Color Riche Shine Hot Irl

  • L'oreal Paris Color Riche Shine Insanesation

  • L'oreal Paris Color Riche Shine Instaheaven

  • L'oreal Paris Color Riche Shine Trending

  • L'oreal Paris Color Riche Shine Only In Paris

Povezane teme: šminka, ustnice, Ajda Sitar, rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Prejšnja leta smo bili priča najrazličnejšim trendom ličenja oči, med katerimi ni manjkalo klasičnih, avantgardnih, tudi na novo obujenih stilov. Novo...