Svinčnik za ustnice namesto šminke

Kakovostna šminka je izdelek, ki ga mora imeti vsako dekle v svoji kozmetični torbici, ne glede na vreme in letne čase. Vendar se zaradi vročin poleti šminke hitreje kvarijo in menjajo gostoto ter se dogaja, da sčasoma na ustnicah zbledijo ali pa se razmažejo. Sigurno se je tudi vam zgodilo, da v trenutku, ko vam je najbolj potrebno, iz torbice vzamete šminko, ki se je toliko „stopila“, da je enostavno ne morete uporabljati?

Na srečo bodo to poletje vaše ustnice ponovno obarvane z zapeljivimi barvami in to s pomočjo barvic za ustnice. Se vam zdi nemogoče? Poglejte, kaj o tem menijo znani makeup strokovnjaki.

Barvica je obstojnejša


Zadnjih nekaj let je izrisovanje ustnic izjemno popularno. Kozmetične hiše ponujajo veliko izbiro barvic za ustnice v različnih barvah, odtenkih in teksturah. Zato smo prepričani, da bo vsaka od vas z lahkoto našla barvico, ki bo ustrezala vsem vašim zahtevam. Zaradi svoje posebne formule se barvica za ustnice glede na šminko ne razmaže in je obstojnejša. Kremaste barvice se z lahkoto nanašajo in so idealne za poletni ombre na ustnicah. Če želite popolno konturiranje ustnic, potem izbirajte trde barvice.

Barvica je kompaktnejša


Pomlad in poletje nas privabljata, da več časa preživimo zunaj. Lepo vreme s seboj prinaša nešteto zabav, srečanj, sprehodov in potovanj. Trendi narekujejo, da imamo v torbici manj izdelkov! Zato je barvica za ustnice vse, kar potrebujete. Ne zavzema veliko prostora in jo imate lahko vedno pri roki. Če rade spreminjate barvo ustnic večkrat na dan, lahko vedno izberete nekaj barvic v različnih odtenkih za vsako priložnost.

Preberi še:Spomladanski trendi za ustnice 

Povezane teme: šminka, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Senčila za oči od A do S

Ne pravijo zaman, da je znanje zlato, zato osvojite spodnje lekcije in postanite mojstrica senčenja...