Tekoča podlaga in kompaktni puder

Ličenje obraza začnemo z nanašanjem kakovostne tekoče podlage in ga zaključimo s kompaktnim pudrom. Kombinacija dveh izdelkov je osnova dobrega ličenja in sestavni del vsake ženske kozmetične torbice.

Če tudi ve želite, da je vaš obraz videti popolno, potem vsekakor potrebujete izdelke, ki jih lahko kombinirate in vam pomagajo, da dosežete svoj namen.  

Predlagamo vam „popoln par“, ki bo vašo kožo naredil gladko, bo obstojen in vas hkrati prepričal, da boste v vsakem trenutku videti popolno.

Tekoča podlaga Maybelline Superstay 24h

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Zahvaljujoč Micro-Flex tehnologiji, je Superstay 24h tekoča podlaga obstojna skozi cel dan. Z lahkoto se nanaša in ne ustvarja neprijetnega občutka, kot da bi na obrazu imele masko. Neguje kožo in ji omogoča, da diha. Zaradi svoje brezhibne moči prekrivanja vseh pomanjkljivosti na obrazu, je popoln izdelek, ki ga lahko uporabljate tako za dnevno kot večerno ličenje.

Kompaktni puder Maybelline Superstay 24h


Poleg tekoče podlage, ki smo vam jo predstavili, je čas, da odkrijete tudi popoln kompaktni puder za popoln makeup zaključek. Gre za puder iz serije Superstay 24h, kozmetične hiše Maybelline. Ta puder omogoča obstojnejši mat učinek in je odporen na pot, vlago in dotike.  Ravno zaradi tega je popoln izdelek, ki bo, ob tekoči podlagi iz enake serije, vaš zaveznik skozi cel dan.

Preberi še: Obstojnost tekoče podlage skozi cel dan

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Super Stay 24h Foundation

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, večerni make up , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati pravi korektor zase

Dober korektor je ključ za neoporečno polt in popolna ličila tekom celega dne. Zato je zelo pomembno, da izbiri korektorja posvetiš čas in najdeš tist...