Tekoča podlaga, ki sva jo testirali skupaj s sestro by Ajda Sitar

To je tekoča podlaga, ki je v svetu doživela kar nekaj pohval lepotnih gurujev in strokovnjakov, lepotne blogerke so jo pograbile v trenutku. Prav zato smo tudi v Sloveniji težko pričakovali to novo tekočo podlago, ki je sicer primerna za normalen do masten tip kože. Ker sem v paketku dobila kar 6 odtenkov (110, 115, 120, 130, 220, 230), sem se odločila, da produkt testiram s svojo sestro Aljo.

Maybelline Fit Me! Matte +Poreless tekoča podlaga naju je prepričala obe


Da na hitro predstavim, zakaj je tako zelo zanimivo, da je tekoča podlaga prepričala naju obe. Sama imam suh tip kože, sestra mešanega. Jaz veljam za precej svetlopolto, sestrina koža pa ima nekoliko več pigmenta. Moj odtenek je tako odtenek 110, medtem ko je Alja trenutno na odtenku 120, poleti pa bo prav gotovo potrebovala temnejšega. Čeprav sva sestri, sva si različni. Pa vendar, tekoča podlaga je prepričala obe.

Mat tekoča podlaga, ki kože ne izsušuje in nudi dobro obstojnost ter prekrivnost


Strinjali sva se obe – tekoča podlaga ima na obrazu mat zaključek. Na meni je prišla »ultra mat«, na sestri pa se je čez dan spremenila v žametno mat, z naravnim zaključkom. Glavna slabost mat tekočih podlag je ta, da pogosto izsušijo kožo in poudarijo suhe predeleta je ne.

Sama imam nekoliko bolj izsušeno kožo okoli nosa (po zaslugi alergij), pa se je začuda Maybelline Fit Me! Matte +Poreless tudi tam dobro obnesla. Na moji koži zdrži v popolnoma mat obliki vse do večera, na Aljini skoraj do konca dneva (pa še to se tudi zvečer njen obraz ne sveti zelo). Ponaša se z dobro obstojnostjo in prav zato si je od naju obeh zaslužila vse pohvale. Prekrivna je srednje, mogoče pa jo je nadgraditi vse do polne prekrivnosti. In še najpomembnejše – sestri ni povzročala mozoljev in ni mašila por.

Trik, s katerim lahko tekočo podlago z mat zaključkom spremeniš v nekoliko bolj sijočo verzijo


Maybelline Fit Me! Matte +Poreless je ena izmed v zadnjih tednih najpogosteje uporabljenih tekočih podlag pri meni. Predvsem zato, ker se odtenek čudovito ujema z mojo poltjo. Ker pa si vsak dan mat zaključka na koži ne želim, včasih dodam pri nanosu še kapljico arganovega olja in tako ustvarim nekoliko bolj sijoč zaključek na koži, tekoča podlaga pa še vedno ohrani dobro obstojnost in prekrivnost.

Več na: Fit me ali Affinitone?

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

  • Maybelline New York Fit Me 130 Buff Beige

Povezane teme: tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se naličiti kot profesionalci: ličenje ustnic

Profesionalci ličenja pravijo, da je idealna oblika ustnic takšna, da sta zgornja in spodnja ustnica enako debeli...