TEKOČA PODLAGA, KI TO NI (MENE JE NAVDUŠILA!) by Ajda Sitar

Marsikateri »evropsko-ameriški« trend se je namreč rodil prav tam. Eden izmed takšnih je tudi trend »cushion« podlag, ki so že nekaj časa nazaj dobesedno preplavile lepotno tržišče. V Aziji so prisotne že vrsto let, pri nas se je njihov porast opazil šele lani. Gre za nekoliko nenavaden makeup produkt, zato sem ga seveda želela preizkusiti. Tašča mi je tako iz Azije pripeljala korejske različice, sedaj pa imamo končno na voljo cushion podlago tudi pri nas – in sicer na polici pri znamki L'Oreal Paris.

Zakaj »tekoča podlaga« in zakaj to pravzaprav ni?

Že na prvi pogled vam je verjetno jasno, da ne gre za tipično tekočo podlago. Vsebina je skrita v okroglo ploščati škatlici, ki prej spominja na embalažo pudrov v kamnu kot pa embalažo tekočih podlag. Ob odprtju najdemo okroglo blazinico, ki služi za nanos podlage, ki se skriva še en nivo nižje. Gre za spužvasto zadevo (notranjost je dejansko kot nekakšna gobica), ki je prepojena s tekočo podlago. Z blazinico po njej le potapkaš in pripravljena si na nanos!

Kako se cushion podlago sploh uporablja?

Prva napaka, ki jo uporabnice delajo, je ta, da blazinico preveč napojijo s podlago. Dejansko jo je potrebno le rahlo pritisniti ob spužvast del in nanjo se odtisne dovolj produkta. Bolje je, da večkrat ponovite ta korak, kot pa da že na začetku na obraz nanesete preveč produkta. Najpogostejša napaka pri nanosu pa je vlečenje blazinice po obrazu. Cushion podlage se najlepše nanašajo s tapkanjem in rahlim zabrisovanjem. Prav to omogoča naraven izgled in postopno graditev na prekrivnosti. Z vlečenjem boste iz obraza zbrisale vso podlago, ki se bo tako nabrala ob robovih obraza – ličnice bodo praktično neprekrite, ob straneh pa boste imele popolnoma preveliko količino produkta.

V prihajajočem YouTube videu si boste lahko ogledali, kako produkt nanašam jaz. Napaka številka 3 je slaba higiena. Blazinico za nanos je namreč potrebno občasno tudi očistiti.

Čiščenje je resnično enostavno (uporabite lahko kar milo), zato ni razloga, da bi se na njej nabirale bakterije ter umazanija. Tako kot je potrebno čiščenje čopičev za ličenje, je vzdrževanje dobre higiene potrebno tudi tu.

Zakaj mi je všeč L'Oreal Nude Magique Cushion podlaga?

V prvi vrsti zato, ker je dostopna vsem slovenskim uporabnicam. Na našem tržišču ni veliko cushion podlag, pa še to je večina precej dragih. L'Oreal Nude Magique Cushion podlaga je dober nakup. Glavni razlog, zakaj jo obožujem, je enostavnost nanosa. Z lahkoto lahko dosežem tako lahko prekrivnost kot tudi visoko. Finiš je čudovit in zagotavlja naraven videz kože – nekoliko sijoč, zato bo idealna izbira za vse z normalnim in suhim tipom kože; vse z nekoliko bolj mastno kožo pa boste po nanosu potrebovale fiksirni puder.

Veliko žensk prisega na cushion podlage zato, ker omogočajo hitre popravke kjerkoli. Tudi meni je praktičnost izdelka zelo pomembna. Podlage ne morem prehvaliti in resnično priporočam nakup!

Preberi še: NOVOST: NAJBOLJ VROČE TEKOČE ŠMINKE by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Nude Magique Cushion

Povezane teme: tekoči puder , puder, Ajda Sitar

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti za video klic

V nadaljevanju ti bomo pokazali, kako se naličiti za srečanja preko video klicev...