Tekoči puder Fit Me Matte + Poreless

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless je več kot le tekoči puder. To je unikatni make-up izdelek, ki se popolnoma ujema z vašo poltjo obraza.

Nevsakdanja formula


Ta Maybelline New York linija je sestavljena iz šestih odtenkov, ki so jih oblikovali tako, da ustrezajo različnim tipom kože, od normalne do mastne. Fit me ustreza različnim zahtevam vsake uporabnice ličil, ki ji je pomembna učinkovita prekrivnost in doseganje idealne polti na bolj nežen način.

Ravno tako je ta tekoči puder prepoznaven po tem, ker nadzira sijaj in matira kožo obraza. Pore so manj vidne, tako da je polt še vedno videti naravno. To nalogo Fit Me dolguje matirajočim delcem, ki prekrijejo vse nepopolnosti in puščajo dolgotrajen ter svež občutek lahko nanešenega ličila.

Idealna kombinacija


Preden nanesete Fit Me, vam svetujemo, da pred tem uporabite eno od dveh Maybelline New York Master Camo palet korektorjev. Glede na vašo polt izberite različico 01 Light ali 02 Medium in njihovi pigmentirani odtenki vam bodo v treh enostavnih korakih pomagali, da pokrijete podočnjake, rdečico ali osenčite obraz. Če nas vprašate, je to popolna make-up kombinacija!

Več na: Tekoči puder za dnevni in večerni videz

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

  • Maybelline Master Camo Color Correcting Kit

Povezane teme: tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kopiraj videz: Camila Cabello

Havana, ooh na-na...