Tekoči puder za dnevni in večerni videz

Casual videz


Ustvarjanje dnevnega casual videza ja lahko dokaj zahtevno in mnogim ženskam povzroča težave. Dnevno ličenje naj bi bilo nežno in neopazno, a hkrati naj bi poudarilo vse vaše prednosti. Za začetek je osnova vsakega dobrega ličila tekoči puder. Ko ga uporabljate pravilno in ga nanašate ravno toliko, kot je potrebno, vam bo pomagal, da boste videti resnično očarljivo. Prvo pravilo dnevnega ličenja je, da uporabljate lažje tekoče pudre, ki imajo dobro prekrivno moč in hkrati omogočajo koži, da diha.

Za naporne dni, ko imate polno obveznosti, vam priporočamo, da izberete tekoči puder z mat učinkom. Mat pudri ublažijo dodatni sijaj kože, posebno občutljive T cone.

Formalni videz


Dogodki, kot so poslovni sestanki, svečane večerje ali odhodi v gledališče, običajno zahtevajo malo več časa in truda, ko gre za ličenje. Glede na casual variante, je večerni videz bolj poudarjen in vpadljiv. Ko gre za večerno ličenje, vam svetujemo, da uporabljate tekoče pudre, ki imajo visoko prekrivno moč in lahko s samo enim nanosom izenačijo polt. Takšni tekoči pudri, ne le da popolno prekrijejo nepravilnosti na obrazu, temveč tudi dodatno ščitijo in negujejo kožo. Ravno zaradi tega so popolna izbira za vse, ki skrbijo  za svojo kožo.

Idealna rešitev za formalni videz so tekoči pudri v peni. Puder v peni (mousse) prekrije vse nepravilnosti in naredi kožo svežo ter neverjetno gladko.  

Več na: 5 make up nasvetov za super videz na fotkah

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York fit me matte

Povezane teme: tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razkrivamo skrivnosti ličenja: Kako odkriti idealen odtenek tekočega pudra

Se tudi tebi kdaj zgodi, da se lov na popoln tekoči puder konča še preden se začne, saj se misija zdi povsem nemogoča? Če je tako, vedi, da nisi sama....