Temne barve tudi podnevi…zakaj pa ne?!

1. V kolikor uporabljaš zelo vpadljivo šminko poskrbi, da bo preostali make up precej bolj nevtralen. Če bi rada senčila tudi oči uporabljaj nežne tone, prav tako ne pretiravaj pri nanosu maskare. Temne ustnice se odlično podajo tudi k črtici na vekah.

2. Bodi pozorna na obrobo, saj pridejo nepravilnosti pri temnejših ustnicah precej bolj do izraza. Svinčnik za obrobo uporabi šele po tem, ko si že nanesla šminko.


3. Čeprav je ujemanje oblačil z barvo šminke velikokrat povsem zgrešeno, lahko čudovit plašček v barvi slive odlično pristoji k ustnicam v istih odtenkih. Poskusi, eksperimentiraj!

4. Ni potrebno, da uporabiš bleščečo šminko, lahko posežeš tudi po mat različicah, ki bodo nekoliko manj opazne, zvečer pa nanje naneseš le še nekaj lip glossa in pripravljena si tudi na večerni žur.


5. V času med izpiti, ko nosiš študijska očala in lase spete v figo, bo prav drznejša rdeča šminka popolnoma 'piflarski' videz spremenila v hudo zapeljivega.

Priberi tudi o: Kako pravilno nanesemo in kombiniramo bordo šmink

Za ta videz priporočamo

  • Color Sensational Loaded Bolds

  • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

Povezane teme: make up , rdeča šminka , ustnice, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Šminka skozi zgodovino

Šminke so že davno presegle status običajnega ličila, zato se jim danes posvečajo tudi številne raziskave. Ne le, da kozmetične hiše tekmujejo med seb...