Težko pričakovani korektorji končno pri nas by Ajda Sitar

Maybelline Fit Me! korektorji veljajo za ene najboljših in najpopularnejših korektorjev v drogerijah. Slavo so jim prinesle številne lepotne blogerke in vlogerke, ki opevajo njihovo dobro prekrivnost, lahkotno teksturo in cenovno dostopnost. Tudi meni veljajo za ene najboljših, zato me je njihov prihod na police naših drogerij izredno razveselil.

fit me korektor ajda sitar

Zakaj so Maybelline Fit Me! korektorji tako popularni?

Prvič: zaradi dobre prekrivnosti, ki prekrije praktično vse nepravilnosti – od podočnjakov do mozoljčkov. Drugič: zaradi minimalistične embalaže s priročnim aplikatorjem, ki je idealna tudi za v še tako majhno torbico. Tretjič: zaradi teksture, ki kljub dobri prekrivnosti ostaja naravna. Četrtič: zaradi dobre cene, ki je za takšno kvaliteto precej nizka.

5 odtenki Maybelline Fit Me! korektorjev, kako izbrati pravega?

Za vas sem pripravila mini vodič po odtenkih, da boste lažje izbrali pravega zase. Od štirih odtenkov na naših drogerijskih policah sta dva precej ekstremna – odtenek 05 je izredno svetel in primeren za resnične "Sneguljčice", medtem ko je odtenek 30 precej temen in nekoliko bolj na oranžni strani. Odtenka 15 in 20 bosta verjetno pokrila večino slovenske populacije. Po sami svetlosti sta si podobna, s to razliko, da je odtenek 15 nekoliko bolj nevtralen (morda se rahlo nagiba proti rožnati strani), odtenek 20 pa ima rumen podton. Tako je prvi boljša izbira za tiste, ki želite prekriti temne kolobarje okoli oči, drugi pa za prekrivanje rdečice (npr. od mozoljčkov). To so seveda okvirne smernice, za izbiro pravega odtenka pa ne pozabite narediti "swatch-a" v drogeriji.

Preberi še: Največje napake pri uporabi korektorja

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me Concealer

Povezane teme: Ajda Sitar, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljši korektor za pokrivanje podočnjakov

So noči, ko sladko spimo in so noči, ko se namesto domače postelje zabavamo v na novo odprtem trendi klubu...