To je verjetno ena najbolj nenavadnih maskar! by Ajda Sitar

Precej uspešni liniji »miss« se je pridružila tako še ena– Miss Baby Roll. Moja najljubša L'Oreal Paris Miss Hippie je dobila tako konkurentko.

Kaj maskara L'Oreal Paris Miss Baby Roll obljublja?

Pri L'Orealu pravijo, da je čas, da se poslovite od dolgočasnih trepalnic! Miss Baby Roll maskara bo zagotovila mega volumen in privihanje trepalnic, ki bo držalo prav cel dan. Posebna krtačka je zasnovana tako, da zajame trepalnice pri samem korenu in jih v trenutku priviha.

Kaj pravim o novi maskari L'Oreal Paris Miss Baby Roll jaz?

Moje najljubše, L'Oreal Paris Miss Hippie, nova maskara ni premagala, ji je pa zato prišla precej blizu. Sama pri maskari iščem predvsem dober volumen in podaljšanje, kar mi Miss Baby Roll vsekakor zagotavlja. Kar pa je najbolj presenetljivo pa je to, da trepalnice resnično dobro drži na mestu (imam namreč precej težke trepalnice, ki niso naravno zelo privihane). Moje trepalnice priviha (ob predhodnem vihanju s klešči je efekt še toliko boljši, pa tudi brez je res opazna razlika z drugimi maskarami) in dejansko precej dolgo drži na mestu. Tako se trepalnice čez dan ne poležejo, pogled ostaja odprt in trepalnice resnično čudovite. Če sem popolnoma iskrena, lahko označim novo Miss Baby Roll maskaro za eno najbolj čudnih maskar vseh časov.

Tudi vam bo ob pogledu na nenavadno krtačko hitro jasno, da gre za inovacijo. Ko sem jo prvič dobila v roke, me je bilo nekoliko strah, da bom popolnoma zapacala trepalnice in naredila veliko packarijo. Bila sem namreč ravno v procesu odhajanja od doma, čez 15 min sem morala biti na drugem koncu mesta, kjer je potekal blogerski dogodek. Drznila sem si vseeno poprijeti na lepotno novost, maskaro sem tako poskusila prvič in že v prvih nekaj sekundah me je navdušila. Še toliko bolj navdušena pa sem vsakič po nekaj urah, saj so moje trepalnice še vedno lepo privihane (običajno namreč nekoliko »padejo dol« čez dan). Naj bo krtačka še tako čudna, pomembno je, da maskara deluje. Kar pa Miss Baby Roll zagotovo!

Preberi še: Recite adijo kodralniku za trepalnice!

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

Povezane teme: oči , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati svojo prvo maskaro

Če si povsem neizkušena v ličenju, ti predlagamo, da začneš z maskaro. Maskara je idealen izdelek za začetnike v ličenju, saj z njo ne moreš močno zgr...